Şimdi Ara

Tell me More English Performance kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Tell me More English Performance v10 programını kullanarak ingilizce seviyemi ilerletmeye çalışıyorum.Programın ana mantığı dil öğretirken OKUMA,YAZMA,DİNLEME,KONUŞMA, gibi 4 ana yeti üzerine birde GRAMER VE KÜLTÜR kısmını da işin içine katmışlar.İnternete bağlanıp ayrıca egzersiz çözebiliyorsunuz.Online dersleri veya öğrendiğiniz dilde videolu yemek tarifleri öğrenebiliyoruz.Çok ayrıntılı hazırlanmış bir program.Eğer ingilizceyi sıkılmadan öğrenmek istiyorsanız bu program çok yararlı.Ayrıca çalıştığınız dersleri mp3 şeklinde kaydedip telefonunuza veya pocket pc nize yükleyebilirsiniz.Ben programı çok beğendim.Kullananların görüşlerini almak istiyorum.

Ayrıntılı bilgi için:English Language Learning Software 10 Levels. Learn to Speak English with TELL ME MORE Language Software.

• TELL me more bende kullandım. tell me more englısh yanlız bu performence yenisi ama hepsi aynı ... ya belli bir yerden sonra sıkıyo pc 'nin başında ağaç oluyosun... olmuyo artık.. fakat eğlenceli yanlarıda var.. mesela telafuz etme çok eğlenceli sen söylemeye çalışıyosun oda seviyeni belirliyor... bendeki korsan bide paralısı değil paralısında müşteri hizmetlerine bağlanıp ordan karşılıklı ingilizce konuşa biliyorsun belli saatleri var yanılmıyorsam birde soru sora biliyorsun öyle işte....... orjin olursa .. yararını görürsün güzel sett..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.