Şimdi Ara

Televizyonumuz Paralarımı Saklıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Televizyonun altına 10 TL para sıkıştırdım lazım olunca alırım diye sabah baktım para yok, evdeki herkese sordum hiçbiri almamış. 4 ay önce de Televizyonun altına 20 TL para koymuştum 1 hafta sonra para lazım oldu Televizyonun altına baktım yok aradım taradım ama sonuç nafile bulamadım, o günden 4- 5 gün sonra Televizyon kendi kendine bozuldu hemen acile kaldırdık şükür Televizyonu kurtardık, hesabı ödemek için ustaya konuşucaktım Usta gerek kalmadı Televizyonunuz hesabı kendi ödedi dedi. Eve geldik tam hesap sormaya Televizyonun yanına gidicektim babam tuttu kolumdan boşver zaten hesabı ödemiş kerata dedi. Bu Televizyon ne yapmaya çalışıyo ? Benim paramla evdekilere hava atıyo, evdeki herkesle kanka oldu babam emekliliğimi ona bağlıcam diyo. Ne yapcam şimdi ben nasıl bozabilirim bunu lütfen yardım edin ! Hayatımı mahvetti.

Edit: Beyler az önce Televizyonu, babama faizle borç verirken yakaladım 10 liramı geri aldım, bu hemen duygu sömürüsüne başladı 'yok bana doğru düzgün anten almıyosunuz yok yeni dantel örmüyosunuz" diye babamda buna inandı bana bi ton laf etti. Napcam şimdi ben ya lütfen yardım edin bi yol gösterin

Not: Televizyonun ıslak el bezine alerjisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 18 Şubat 2015; 16:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Max 11 +blok

Az önce bilgisayarı açmak için düğmeye bastım ve şok oldum ekranda "No Signal" yazıyordu, ne olduğu anlamak için kasayı açtım birde ne göreyim Ekran Kartı yok. Şaşkınlıkla kasanın içine bakarken Anakartın üstünde de bir kağıt parçası olduğunu fark ettim hemen okumaya başladım. El yazısı benim Ekran Kartımın el yazısıydı ve " Artık dayanamıyorum burama kadar geldi o iğrenç bileşenlerle o hamamın içinde bir dk dahi duramam beni affet, Ekran Kartın Asus. " yazıyordu. (Ekran kartım o kadar saftır ki adı Asus olan tek ekran kartını kendisi sanar. ) Hemen ne olduğunu anlamak ve sorunu araştırmak için internete girdim, Google'de önceden yapılan aramalar gözüme ilişti ve hemen geçmişe baktım birde ne görüyüm bütün geçmiş "Darboğaz nedir ? Kasadan nasıl kaçılır ? Anakarttan nasıl çıkılır ? Kasanın kapağı nasıl sökülür ? aramalarından ibaret. Olayı aydınlatmak için İşlemci, Anakart ve Ram'i kasadan çıkarıp karşıma dizdim ve hepsiyle teker teker konuşmaya çalıştım. İşlemci; 
    -O hep bizden şikayet ederdi "ben 350 Tl'yim sizi toplasalar o kadar etmez zuhahahaha" gibi şeyler söyleyip onurumuzla, gururumuzla oynardı biz ekmeğinin peşinde koşan parçalarız bu dedikleri çok zorumuza giderdi dedi. Hatta bizimki İşlemciye Hararet lakabını takmış, işlemcinin morali çok bozuk kibrit kutusuna termal macun doldurup banyo yapıyo şuan. 

Hala sinirli olduğu işlemci yuvasından bile anlaşılan Anakart; 
    -Geçenlerde Ram'i kandırıp az daha kaçıracaktı biz mani olduk sorunu aramızda hallettiğimiz için sana söyleme gereği duymadık, dedi. Olayı sorduğumda; 
    -Nasıl olduğunu bile anlamadım, sabah uyandığımda soketin boş olduğunu gördüm ve hemen İşlemci'yi uyandırdım ama iş işten geçmişti dedi ve ekledi DDR2 olduğum için beni hep ezerdi ama ben onu aylarca besledim genede yaranamadım diyip ağlamaya başladı. Ram onu sakinleştirmeye çalıştığı için onunla konuşamadım. Parçaları geri takıp tekrar bilgisayarı açtım ve internette gezinirkem e-mail'e yeni bil mail geldiğini fark ettim. Mail Ekran Kartım'dan gelmişti aynen şöyle yazıyordu; 

Abi ben Asus, 
    Beni sakın merak etme kaçtıktan sonra Vatan Bilgisayar'da işe başladım elektriğimi, voltumu veriyolar bana çok iyi bakıyolar sen artık beni unut ben kendime yeni bir ekran kartı bul. 

Ben şimdi napıcam, bana bi akıl verin arkadaşlar Ekran Kartı'mı nasıl bulabilirim ? Darboğaz yüzünden kaçmış olabilir mi acil yardım. 

Bu arada 
    Anakart : Gigabyte M68M-S2P 
    İşlemci : Amd Sempron 140 Processor 
    Ram : 2048 MB 

Kaçan Ekran kartı ise HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 

Edit: Giderken Garanti Belgesini'de götürmüş napıcam şimdi ben ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Max 11 +blok

94lüler de adam oldu vay be

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kubilay61

anladın sen

Kötü bir şey dememiş ki arkadaş.

• devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.