Şimdi Ara

Televizyonda İzlediğimiz Yarışmaların Gerçek Yüzü! (Dikkat Mağdurluk İçerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
9
Favori
74.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
556 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene olmus 2018 hala bu tarz yarismalari gercek sananlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 5 dk kala imzalatıyorlarsa sizde kıvrak zekanızla imzalamayıp onların oyununu bozabilirdiniz,

bende kim 500 milyar ister kenan ışık döneminde 15 milyar kazanmıştım,

yayınlamadılarda vermedilerde bu işler böyle
  • Valla ben izlemiyorum o yüzden izleyen düşünsün hocam.
  • Burdan anladigim kadariyla vaad ettikleri araba icin degil cektikleri yarisma kaydini niye yayinlamadiklarini soyleyim

Sozum meclisten disari Bunlarin istedikleri reyting icin biraz kirik olacan catlak olacaksin frikik vereceksin buyuk ilginc sirlar mesajlar vs yapacan anlatacan ki bunlarda heee bu yayin tutar diyip yayinlayacak

Ama bunlarin yaptigi .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada facede paylastim duyulsun

• Size haksızlık yapmışlar, hukuki olarak hakkınızı arayın.

• bender3899 kullanıcısına yanıt
    Sendeki ahlak anlayışı mükemmelmiş (!)

Bu millet ne zaman kraldan çok kralcılığı,güce tapmayı,güçlünün,zenginin yanında olmayı bırakacak o zaman düzlüğe çıkacak.

• Arkadaşlar bu konudaki son yorumumu yazıp çıkıyorum, diğer türlü uzayıp duruyor.

Her dava kendi şartlarını taşır, başka bir mahkemede verilen olumlu ya da olumsuz karar mahkemeyi bağlamaz, emsal teşkil etmez.Bir mahkeme kararının emsal olabilmesi için üst mahkemenin ilgili dairesinde, Yargıtayın İçtihatı Birleştirme Dairesi gibi bir dairede karara bağlanması gerekir, bu daire haricinde çıkan kararlar emsal değildir.

Yarışmadan 5 dakikadan önce imzalatılan sözleşme normal hayatın olağan akışına aykırı bir durum, mahkemeler bu şekilde tip sözleşmeleri kabul etmezler, dolayısıyla bilinçli hareket edilirse dava kazanılır. DÜRÜST bir avukat bulun, piyasa fırsatçı avukat dolu, bu konuda da dikkatli olmanızı öneririm, davayı alana kadar süper ilgili, aldıktan sonra ilgisiz avukatlar dolu, buna dikkat edin, ya da davanızı kendiniz takip edin.

Bu konudaki son mesajımdır, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Eylül 2018; 10:24:28 >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

kraldan çok kralcılık, güce tapınma, zenginin yanında olmak gibi olgular ile bahsettiğim bir sözleşme koşullarının yerine getirilmesi arasında nasıl bir bağlantı var eğer yazdığınız deyim ile benim yazdıklarım arasında bağlantı kurabilirseniz hak vereceğim. o zamana kadar bir kurala uymak, insanın işine geldiği gibi kuralları ve sözleşmeleri yoka saymalarına karşıyım. insanlar o sözleşmedeki kuralları canları yanmadıkça hiçbir zaman okumuyorlar, okumaları ve anlamaları gerektiklerini savunuyorum, anladıktan sonra kabul ediyorlarsa hür iradeleriyle doğacak sorunlardan kendilerinin sorumluluğunda olmalı bu.

ha bu arada, medya kuruluşları dünyanın her yerinde en yozlaşmış oluşumlardır. para için yapmayacakları şey yoktur ama bu, şu an tartıştığımız konuda başlığı açan arkadaşın ne kadar mağdur olsa da haksızlığını değiştirmiyor maalesef.
  • tek 1 hikaye , 13 tane Neyse

Televizyonda İzlediğimiz Yarışmaların Gerçek Yüzü! (Dikkat Mağdurluk İçerir)

Neyse, arkadaşın dertleri var, konuyu baltalamayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar istedikleri kadar bölüm çekiyor. İstedikleri bölümü yayınlıyor. İstemediklerini yayınlamıyorlar. Sonra da "yayınlamadık ve sizde bu yüzden kazanamadınız." oluyor. Bu keyfi ve saçma bir uygulama.
  • bender3899 kullanıcısına yanıt
    Eğer bir sözleşme bir tarafa çok yarar sağlıyor diğer tarafı mağdur ediyorsa her ne kadar imzalanmış olsa da hukuken geçerli değildir.ayrıca bir sözleşme TCK'ye uygun olmalıdır.hukukçu değilim ama birkaç örnek vereyim.

Trafik kazası yaptınız ve o an karşı tarafın baskısıyla tüm suçun sizde olduğuna dair imza attınız.ertesi gün ya da birkaç gün sonra mahkemeye başvurduğunuzda o imza geçersiz sayılır,olay bilirkişiye gider.belki o an 5 kişi üzerinize geldi ve korkudan imzaladınız.

Diğer bir örnekse işten istifa ediyorsunuz ve işveren size "tüm alacaklarınızı ödediğine dair" bir kağıt imzalattı.bunun da hukuken geçerliliği yok.alacaklarınızı verdiyse bunu kanıtlamak zorunda.

Verdiğim örnekler bu olayla tam örtüşmüyor olsa da ne demek istediğim anlaşılabilir.sözleşmelerde bu tarz kurnazlıklar yapılamaz.hem koca kanal mağdurların arabasını verirse rüzgar kayadan toz almış olur.korkmayın size bir şey olmaz.

• Etik olarak yaptıklarını doğru bulmuyorum ama hukuki olarak bence bir sonuç elde edemezsiniz. Ortada bir akit var: siz yarışacaksınız, kanal bunu yayınlarken reklamdan para kazanacak ve kazandığı paranın bir kısmıyla size ödül verecek. Kanal yayınlamadığı için kronolojik sıra yerle bir oluyor. Mahkemede reytingleri gösterip "biz kazanmadık ki, yarışmacıya ödül verelim" dese haklı çıkacak.

Ayrıca konuyu herkes açık şekilde paylaştığınız için sizin tavrınızla ilgili de yorum yapma hakkım olduğunu da düşünüyorum. Açıkçası sizi de samimi bulmadım, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, 10 aile birlikte hareket edip açarsınız davanızı. Aranızdan bir aile dava açmış, siz de bakalım ne olacak diye geri plandan izliyorsunuz. Nasrettin Hoca misali adamı göndermişsiniz padişahın karşısına. Diğer nokta da mailleştiğiniz beyfendi, ben kendisini gerçekten taktir ettim, size içtenlikle elindeki bilgiler ışığında cevap vermiş. "Kanal yönetimiyle görüşün" diye sizi sallamak yerine nezaket göstermiş ama siz adamla yazışmalarınızı burada ifşa etmiş, yetmemiş adamın samimiyetini sorgulamışsınız. İşte insanoğlu kendi çıkarını gözetirken karşısındakini böyle sallamıyor. O dava açan ailenin en kısa sürede kazanıp aracını almasını, diğer hakkını aramaya çekinip bu ailenin sonucunu bekleyen siz ve diğer 8 ailenin de uzun yıllar uğraşmanızı temenni ediyorum.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bütün örneklerinizdeki olaylar kaza, işten çıkarma gibi durumlar ve doğru diğer tarafın hiçbir kazanımı yok çünkü kötü olaylar. Ama bu örnekte durumu farklı kılan şey olayın yarışma ve iki tarafında kazançlı çıkması. Biri reyting alacak ki "sana" arabanı versin. yayınlanmadı, reyting yok öyle ise sana da araba yok. yani bir kumar var ve hür irade ile oynamış arkadaş.

Bu arada tartışmak her yorum sonrası bir laf sokuş ile olmamalı, "korkmayın size bir şey olmaz" demek tahrik edici. Burada bir durumu tartışıyoruz, saygısızlık yapma eğiliminiz devam ederse maalesef ciddiye alamayacağım sizi. İyi günler dilerim.
  • sözleşme maddelerinde 17-18-19-20.madde ortada yok o kadar da 17.madde bizi etkiliyor demene rağmen dikkatle aradım , o maddelerin olduğu resmi kaldırdın sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 27 Eylül 2018; 11:4:24 >
  • Ahmet bey önemli birisiymiş öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMİRAL41 -- 27 Eylül 2018; 11:10:21 >
  • Vay anasına beyler bayanlar.

• Bu yarışmaya devletin gıcığı vardı ailevi değerleri kötü diye belki kazanırsın

• 17. Madde yüzünden birşey talep edemezsin. Çektikleri yarışmalardan saddce komik olanları koyuyorlar diye biliyorum. Yayınlanmayanlar muhtemelen elenen ya da çok zorda kalırsak koyarız köşesinde bulunan çekimler. Malesef yapacak birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC de çıkarsanız , bölüm yayınlanırsa diyor, eğer sizin çekimleri yayımlamadıysa verme şartları yok, eğer çıktıysanız almanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.