Şimdi Ara

Televizyona goruntu aktarimi çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi aksamlar arkadaşlar evimde tvden film-dizi izlemek icin çözüm arıyorum. isteğim telefonum ile seçecegim içeriği tvden alabilmek. kendimce bir çözüm geliştirdim fakat hem pc mi devre dışı bırakıyor hem de elektrik sarfiyatımı arttırıyor.

    evimde şuan vestel modelini bilmediğim 49inç lik bir tv var. kendisi smart tv diye satılan fakat pek akilli olmayan malum modellerden. hakkını yemeyelim youtube'da işini gayet iyi yapiyor telefonumdan seçtiğim video hop ekranda, ama geri kalan her şey fiyasko. ayrica miracastin eski bir surumu de mevcut ama bu da inanilmaz lagli ve dusuk fps ile çalışıyor ve isimi gormuyor.

    bense laptopumu hdmi yoluyla pcye baglayip telefondan google remote desktop programi ile bilgisayarı yonetip dizi film izleme olayimi çözdüm. gelgelelim bilgisayar devre disi kaldi ve ortada buyuk bir kalabalik oluşturmaya başladı.


    Televizyona goruntu aktarimi çözümleri

    youtubeden chromecast ezcast miracast gibi teknolojilerin incelemelerini izledim fakat hicbirinin telefon tarayicimdaki goruntuyu saglikli bir şekilde aktaramayacagini yada dahili tarayicilarinin yeterli olmadığını olanin görüntüyü lagli ve dusuk fpsli aktardığı gördüm.

    sizler bu konuyu nasıl cozuyorsunuz? android stick pclere mause klavye taksak desem eski halleri hic ic açıcı gözükmüyor. yenilerini bilmiyorum iyiler mi acaba..

    önerilerini bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • android tv boxlarsan bir kaçını okudum izledim inceledim..bu cihazlar bildiğimiz telefon androidinden farkli olarak geliyor ve istediğimiz uygulamalari yukleyemiyoruz anladigim kadariyla.. benim istediğim uzaktan kontrol edebileceğim telefona bağlı kalacak bir tablet galiba..ya da bu android tv boxlardan arayuzu ozgur olan bir tanesi..



    aklimda ilk olarak windows yuklu bir stick pc alip remote destop programlariyla telefonumdan kontrol etmekti fakat incelemelerde tekdüze ovulerek bahsedilen ve her konuda idare eder ne bekliyorsunuz ki zaten suncacik alettrn denilen cihazlar icimi soguttu.. simdiyse bir bluetooth klavyr mause setiyle kontrol edebilecegim tablet telefonvari bir cihaz ariyorum..iyi gunler gorus ve onerilerinizi bekliyorum konunun yabancisi olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.