Şimdi Ara

Televizyon Önerisi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cok arastirdim ama LG ile Samsung arasinda kaldim. Lütfen bana bu konuda yardimci olun. Haziran 1 de dügünüm var, bu televizyon karmasasindan kurtulmam gerek.

42LW5500 LG 3D LED TV
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118229/lg-42lw5500-106-ekran-3d-led-tv.aspx#comments

LG 42LW4500 106 Ekran 3D LED TV
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118228/lg-42lw4500-106-ekran-3d-led-tv.aspx

Samsung 40D6000 102 3D LED TV
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118231/samsung-40d6000--102-3d-led-tv.aspx

Ayrica nereden alacagim konusunda da fikir verebilirsiniz. Baska televizyon oneriniz varsa onlari da bekliyorum.

• PM atılmıştır.
  • Sagolasin dostum..
  • 42LW5590 LG Led Tv yi istanbul bilisimden aldim bakalim hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aperfection

42LW5590 LG Led Tv yi istanbul bilisimden aldim bakalim hayirlisi.

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan.Ama keşke profesyonel bir 3d tv alsaydın.Aktif yani
  • LG 42LW5500 İLE LG 42LW5590 aynı üründür.Yazdığın 3 ürün arasında 7 Gözlük avantajı ile bu ürün öne çıkıyor ,hayırlı olsun güzel bir ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Önerisi
    geçen ay açıldı
    Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony modellerinden alın dertlerden kurtulunn..
  • quote:

Merhabalar,

Cok arastirdim ama LG ile Samsung arasinda kaldim. Lütfen bana bu konuda yardimci olun. Haziran 1 de dügünüm var, bu televizyon karmasasindan kurtulmam gerek.

42LW5500 LG 3D LED TV
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118229/lg-42lw5500-106-ekran-3d-led-tv.aspx#comments

Ayrica nereden alacagim konusunda da fikir verebilirsiniz. Baska televizyon oneriniz varsa onlari da bekliyorum.

aRKADAŞ LW5500 AL DERİM..
    HEM SMART TV HEM 3D UYDU ALICISI VAR ICERISINDE FIYATIDA IYI

AYNI FIYATA : 5590 ALIRSAN ONDA TVDEKİ KANAL GORUNTUSUNU HARDDISKE KAYDETME MUHABBETI VAR..
    FAKAT SANIRIM UYDU YOK DIGER OZELLIKLERI AYNI..

YAZDIGIN SAMSUNG MODELI MODELI ESKI SANSUNG OZELLIK OLARAK LW5500 YANINA YAKLASAMAZ FAKAT!!!
    SAMSUNG 40D7000 DERSEN :)) O AYRI.. ONDA HER BI BOK VAR WİFİ BİLE VAR.
    HE BİRDE LG ALIRSAN EGER EKSTRADAN INERNETE BAGLANMAK ISTIYORSAN WIFI MODEM ALMALISIN TV'YE ODA 100 KAGIT..

AIYACAGIN PARA 2300 CİVARI ISE
    SAMSUNG D6500
    LG LW5500 YADA 5590

INTERNETLE ISIM OLMAZ DIYORSAN OZAMAN GIT LW4500 YADA 40D6000 AL

HAYIRLI OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: chekilbe

quote:

Merhabalar,

42LW5500 LG 3D LED TV

AYNI FIYATA : 5590 ALIRSAN ONDA TVDEKİ KANAL GORUNTUSUNU HARDDISKE KAYDETME MUHABBETI VAR..

YAZDIGIN SAMSUNG MODELI MODELI ESKI SANSUNG OZELLIK OLARAK LW5500 YANINA YAKLASAMAZ FAKAT!!!
    HE BİRDE LG ALIRSAN EGER EKSTRADAN INERNETE BAGLANMAK ISTIYORSAN WIFI MODEM ALMALISIN TV'YE ODA 100 KAGIT..

SAMSUNG D6500
    LG LW5500 YADA 5590

HAYIRLI OLSUN.

3d'leri araştırmanı rica ederim.Aktif ve pasif.Ondan sorna seçim yapmak lazım.Birde 3d uydu alıcısı demissin ?Yanlışlık mı var bana mı öyle geldi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

quote:

Merhabalar,

42LW5500 LG 3D LED TV

SAMSUNG D6500
    LG LW5500 YADA 5590

HAYIRLI OLSUN.

3d'leri araştırmanı rica ederim.Aktif ve pasif.Ondan sorna seçim yapmak lazım.Birde 3d uydu alıcısı demissin ?Yanlışlık mı var bana mı öyle geldi ?

HEM 3D VAR HEM TV DE DAHİLİ UYDU ALICISI VAR DEMEK İSTEDİM YANLIS OLMUS

AKTİF PASİF TEN KASTIN NEDİR ? GÖZLÜK MÜ ANLAMADIM.

YA ACIKCASI HER TV'NIN BİR DIGER TV DEN EKSIGI VAR BU BOYLE.

3D BANA GÖRE LG'DE COK IYI FAKAT LG DE SES SORUNU VAR DİYE BİLİYORUM VE SONY KADAR VİDEO FORMATI OYNATMIYOR
    FAKAT FİYAT OLARAK VE OZELLIK OLARAK LW5590 IYI DIYE DUSUNUYORUM.

BANA KALSA CEBIMDE PARA OLSA D7000 SERİSİ ALIRIM SAMSUNGDAN.

PLAZMALARDA LED TV KADAR EKSTRADAN ÖZELLİK OLSA PLAZMA ALIRIM AMA PLAZMALARDA SMART TV YOK GERCI SMART TV NE KADAR KULLANISLI DENEMEDIM..
    ARTI ALINABILCEK EN IYI PLAZMA PANASONICVT30 ODA 42 INC E 4500 tl ISTIYOR AKILLARA ZARAR..

ZOR İŞ BENDE KARAR VEREMEDIM AMA BAHSETTIGIN O MODELLERIN COGUNU ARASTIRDIM HALA 2000 TL CIVARINDA EN IYISINI ARIYORUM.

DUYDUGUM KADARIYLA SAMSUNG BU AY 2000 TL 'YE E550 SERİSİ PLAZMA CIAKRIYMOS HEM SMART TV HEM 3 MIS BAKACAZ..
    NE KADAR DOGRU..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

quote:

Merhabalar,

42LW5500 LG 3D LED TV

SAMSUNG D6500
    LG LW5500 YADA 5590

HAYIRLI OLSUN.

HEM 3D VAR HEM TV DE DAHİLİ UYDU ALICISI VAR DEMEK İSTEDİM YANLIS OLMUS

AKTİF PASİF TEN KASTIN NEDİR ? GÖZLÜK MÜ ANLAMADIM.

YA ACIKCASI HER TV'NIN BİR DIGER TV DEN EKSIGI VAR BU BOYLE.

3D BANA GÖRE LG'DE COK IYI FAKAT LG DE SES SORUNU VAR DİYE BİLİYORUM VE SONY KADAR VİDEO FORMATI OYNATMIYOR
    FAKAT FİYAT OLARAK VE OZELLIK OLARAK LW5590 IYI DIYE DUSUNUYORUM.

BANA KALSA CEBIMDE PARA OLSA D7000 SERİSİ ALIRIM SAMSUNGDAN.

PLAZMALARDA LED TV KADAR EKSTRADAN ÖZELLİK OLSA PLAZMA ALIRIM AMA PLAZMALARDA SMART TV YOK GERCI SMART TV NE KADAR KULLANISLI DENEMEDIM..
    ARTI ALINABILCEK EN IYI PLAZMA PANASONICVT30 ODA 42 INC E 4500 tl ISTIYOR AKILLARA ZARAR..

ZOR İŞ BENDE KARAR VEREMEDIM AMA BAHSETTIGIN O MODELLERIN COGUNU ARASTIRDIM HALA 2000 TL CIVARINDA EN IYISINI ARIYORUM.

DUYDUGUM KADARIYLA SAMSUNG BU AY 2000 TL 'YE E550 SERİSİ PLAZMA CIAKRIYMOS HEM SMART TV HEM 3 MIS BAKACAZ..
    NE KADAR DOGRU..

lg SONYDEN DAHA FAZLA FORMAT DESTEKLİYOR DİYE BİLİYORUM.
    AKTİF GÖZLÜK İLE PASİF GÖZLÜĞÜ ARAŞTIRMANI İSTERİM.

• LG SONY'E GORE FAZLA FORMAT DESTEKLEYEBILIR FAKAT 3D IZLERKEN VE BLURAY IZLERKEN FILMDEKI SESLERI DESTEKLEMIYOR DIYE BILIYORUM
    O SESLERI TVNIN DESTEKLEMESI ICIN PC'DEN PROGRAMLA DÖNÜŞTÜRMEN GEREKİYORMUS..

FPR GOZLUKLERDE BILDIGIM KADARIYLA GOZ AGRISI YAPMIYORMUS FAKAT GERCEK 3D DEGILMIS DERINLIK HISSI VERIYORMUS
    AMA BEN DENEDIM GAYETTE GUZEL GOSTERIYOR Kİİİ ZATEN 3D FİLM İNDİRMEK AYRI BIR DERT ONU PAYLASAN SITEYI BULMAK AYRI BIR DERT.
    BENCE 3D EN FAZLA AYDA 1 BELKIDE 2 AYDA BIR IZLER INSAN... ONEMLI OLAN TV DE NORMAL YAYINLARIN KALITESI BANA GORE.

EGER LED ALACAKSAN SAMSUNG 6500 SERISI AL DERIM 7000 SERISI GUZEL AMA PANELİ COK HASSAS VE PAHALI BİR MAKİNA..
    LG ALIRSAN BLURAY OYNATICI YADA PS3 ALMAN GEREKEBILIR SES SORUNUNU HALLETMEK ICIN YADA PC'DEN PROGRAMLA HALLEDECEKSIN..
    FAKAT GOZLUK OLAYINA TAKILMA BENCE 3D ABARTTGIN KADAR KULLANACAGIN BIRSEY DEGIL.. COK SACMA VE RAHATSIZ EDICI..
    2012 DEN SONRA GOZLUKSUZ 3D CIKACAKMIS :) EGER PARAMIZ YETERSE O ZAMAN DUSUNURUZ..

VALLAHI ACIKCASI BENDE PLAZMA ALMAYI DUSUNURUM 46 INC 2.8 YADA 3 METRE KADAR MESAFEM VAR LED TV DE 46 INC CAMUR GIBI SOTERIR BU
    MESAFEDEN.. AMA OZELLIGI OLAN FİYATI CAZIP OLAN BIR PLAMA BULAMADIM BI SAMSUNDA PS-43D550 VAR SANIRIM BUNU ALACAGIM
    SMART TV YOK GERIYE KALAN OZELLIKLERDE YETER. 3 D'YI ZATEN NERDE KULLACAGIM YILDA BIR FILM BULURSAK IZLEMEK ICIN 3D ALMAK COK SACMA
    ZATEN SINEMAYA GIDINCE BILE 3D IZLEYEMEYEN BIRIYIM COK RAHATSIZ EDIYOR... EGER FPR GOZLUK HAKKINDA BILGI ISTIYORSAN !!!
    SINEMADA IZLEDIGIN 3D FILMLERDE FPR GOZLUK KULLANIYOR NASIL OLDUGUNU ANLARSIN DIYE DUSUNUYORUM

• Lütfen küçük harf kullanalım. Bu şekilde ne yazdığınız okunmuyor.
  • Arkadaslar oneriler icin cok tesekkür ederim.

Televizyonumu aldim... İstanbul Bilisim'den.. .

LG 42LV5590

Televizyonu henüz kurmadim, kurdugumda gorüs bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aperfection -- 21 Mart 2012; 13:01:29 >
  • quote:

Arkadaslar oneriler icin cok tesekkür ederim.

LG 42LV5590

ARKADASIM HAYIRLI OLSUN SANIRIM LV DEGIL LW5590 ALDIN :)

İLK ÖNCE BENIM SANA SORUM SUNLAR OLACAK MADEM ALDIN :)

1-) İZLEME MESAFEN KAC ? METRE VE GORUNTU SD YAYINLARDA NASIL

2-) 5590 serisi SMart TV oldugundan WEB BROWSER'DA VAR.. Fakat O TV DE WİFİ YOK EKSTRADAN ALMAN GEREKİYOR ALDI İSEN KAC PARA YOKSA İNTERNETE GİREMİYORSUN
    VE İNTERNETE GİRERSEN EGER HER SİTEYE GİREBİLİYORMUSUN ORNEGINwww.donanimhaber.com :))

3-) TV evde ne kadar büyük duruyor :)) Sence 42 yeterlimi yoksa keşke 47 ınc mı alsam dıyorsun

4- USB den her formatı oynatmıyormus MKV. DVİX AVI JPEG falan filan hangisinde sorun var ???? hangisini oynatmıyor

5- Bazen usb'den ızleme yapacagın zaman SES'te sorun oluyormus TV SES DESTEKLEMIYORMUS __ DTS mı ne dıyorlar tam bılmıyorum suan...
    Sesı pc'den cevırmen gerekıyormus DESTEKLEMESI ıcın..

:) Bu konuda yardımcı olursan sanırım bende o tv'den alacagım.. pişmanlıklarını dile getirirsen sevinirim ve umarım pişman olmassın hiç bir konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

Lütfen küçük harf kullanalım. Bu şekilde ne yazdığınız okunmuyor.

Hocam yemin ediyorum bütün mesajları gordum bi arada seninkini görmedim :)))

O kadar büyük yazının arasında imza gibi kalmıs cevabın :)

Okunmama sebebi ne ? Çözünürlülük mü anlamadım ama :)) İş yerinde büyük harf kullandığımız için sürekli açık kalıyor caps lock
    arada idare et..
  • quote:

quote:

Arkadaslar oneriler icin cok tesekkür ederim.

LG 42LV5590

ARKADASIM HAYIRLI OLSUN SANIRIM LV DEGIL LW5590 ALDIN :)

İLK ÖNCE BENIM SANA SORUM SUNLAR OLACAK MADEM ALDIN :)

1-) İZLEME MESAFEN KAC ? METRE VE GORUNTU SD YAYINLARDA NASIL

2-) 5590 serisi SMart TV oldugundan WEB BROWSER'DA VAR.. Fakat O TV DE WİFİ YOK EKSTRADAN ALMAN GEREKİYOR ALDI İSEN KAC PARA YOKSA İNTERNETE GİREMİYORSUN
    VE İNTERNETE GİRERSEN EGER HER SİTEYE GİREBİLİYORMUSUN ORNEGINwww.donanimhaber.com :))

3-) TV evde ne kadar büyük duruyor :)) Sence 42 yeterlimi yoksa keşke 47 ınc mı alsam dıyorsun

4- USB den her formatı oynatmıyormus MKV. DVİX AVI JPEG falan filan hangisinde sorun var ???? hangisini oynatmıyor

5- Bazen usb'den ızleme yapacagın zaman SES'te sorun oluyormus TV SES DESTEKLEMIYORMUS __ DTS mı ne dıyorlar tam bılmıyorum suan...
    Sesı pc'den cevırmen gerekıyormus DESTEKLEMESI ıcın..

:) Bu konuda yardımcı olursan sanırım bende o tv'den alacagım.. pişmanlıklarını dile getirirsen sevinirim ve umarım pişman olmassın hiç bir konuda

Merhaba tekrar,

Televizyon u dün kurdum ancak su an internet olayini halledemedim. onu yeni evimde yapacagim. O yüzden bi kac soruna cevap vereyim.

1-Televizyon inanilmaz güzel SD kalitesinde... HD kalitesi ondan kat kat daha güzel tabi... televizyonun icine girecektim izlerken. İzleme mesafem 3 metreye kadar uzuyor.

2-Dedigim gibi internet olayini cozemedim henüz.

3-Televizyon yeterince büyük, çok şık tasarımlı. Bence 42 cok yeterli.

4-Su ana kadar usbden taktigim herseyi oynatti, MP4, MPEG, JPG, MKV.

5-MKV DE dün aksam bir demo izledim. evet seste sorun yasadim ama düzelmeyecek birsey oldugunu sanmiyorum. 2 tane mkv izledim birinde ses calisti, digerinde bazi yerlerinde kesildi. Sanirim bu kesilme de senin bahsettigin durum.

Sonuc olarak gerek menusu, gerek boyutu, gerek gorüntü kalitesi ile KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.

Simdilik düsüncelerim bunlar. İyice inciklayip cinciklayinca tekrar yazarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.