Şimdi Ara

Teleservice Tamir Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonumu servise vereli nerdeyse normal günle 1 ay olacak. Teknik servis kağıdının arkadasında 20iş gününü geçemez diyor ama ben 30 diye biliyordum hangisi doğru?
    20iş günü ise 19/10/2012 tarihinde verdiğim telefonum 23/11/2012de 20 gün dolmuş oluyor. Hesabı http://www.yapimaliyet.com/Araclar/TarihHesaplama.aspx bu siteden yaptım

• Yasal olarak teknik servis tamir süreci 20 gündür.
    Yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daRKiLLeR

Yasal olarak teknik servis tamir süreci 20 gündür.
    Yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

26 Kasıma kadar gelmezse o zaman tüketici heyetine gidiyorum. Teşekkürler
  • Simdi neden gitmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Simdi neden gitmiyorsun

Yasal süre olmadığı için olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Simdi neden gitmiyorsun

20 gün olmadimi?
  • quote:

quote:

quote:

Simdi neden gitmiyorsun

20 gün olmadimi?

26 Kasımda oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi neden gitmiyorsun

20 gün olmadimi?

26 Kasımda oluyor

pardon ben yanliş anlamişim

• bazen tamir ediyorlar ama size bilgi vermiyorlar başıma gelmişti KVK da
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

bazen tamir ediyorlar ama size bilgi vermiyorlar başıma gelmişti KVK da

Hergün internetten kontrol ediyorum 2-3günde bi arıyorum telefonla :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar teleservice şikayetimi sizinle paylaşicam.kesinlikle ama kesinlikle teleservice garantili telefon almayin.10 ekim 2012 de telefonumu bunlara verdim.şuan 26.11 .2012.telefondan iz yok.200 tl ekrani cizildi die para verdik.22 iş gunu sonunda cihazim son test asamasina geldi.aradim teleservice i 7.-8. aramamda muhattab buldum anlattim derdimi yarin kargodan gelir dediler.gittim yok daha sonraki gun yok bunlari bikac yere sikayet ettim.aksam telefon geldi cihaziniz geldi gelip alin die.cuma gunu işim vardi pzt gittim.ogrendim ki taşinmiş bunlar....şimdi iş arap sacina dondu.en az 6 kere gittim geldim bunlara her gidisimde sinirle dondum eve.moralim bozuk paramla rezil oldum.asla ama asla teleservice garantili telefon alinmazz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuff_cemall

arkadaslar teleservice şikayetimi sizinle paylaşicam.kesinlikle ama kesinlikle teleservice garantili telefon almayin.10 ekim 2012 de telefonumu bunlara verdim.şuan 26.11 .2012.telefondan iz yok.200 tl ekrani cizildi die para verdik.22 iş gunu sonunda cihazim son test asamasina geldi.aradim teleservice i 7.-8. aramamda muhattab buldum anlattim derdimi yarin kargodan gelir dediler.gittim yok daha sonraki gun yok bunlari bikac yere sikayet ettim.aksam telefon geldi cihaziniz geldi gelip alin die.cuma gunu işim vardi pzt gittim.ogrendim ki taşinmiş bunlar....şimdi iş arap sacina dondu.en az 6 kere gittim geldim bunlara her gidisimde sinirle dondum eve.moralim bozuk paramla rezil oldum.asla ama asla teleservice garantili telefon alinmazz....

Telefonun ekranı kullanıcı hatasından mı kırıldı yoksa kendiliğinden mi ?

• bir adet bb 9900 degistirene kadar tam bir bucuk ay bekledim boyle rezil kepaze bir firma olamaz. allah dusurmesin.

• Ayın 21 inde 2 ay oldu hala garantideki telefonumdan haber yok. Güya değişim cihazı bekliyor. Mübarek 2 ay mı sürer bir telefonun gelmesi yurtdışından?
  • Teleservice garantili telefon alinmasini bende tevsiye etmiyorum. Ben gecen ay verdim Blackberry telefonlar Istanbul da tamir ediliyormus ben verdikten 5-6 gun sonra Istanbul a gonderdiler adamlar yapti. 3 gun sonra gonderdi. 15gun icerisinde telefonunu alirsin. Verdikleri kagitta internet sifresi veriyorlar onunla takip ediyorsun. Telefon ile arayarakta durumu ogrene bilirsin ama her zaman dusmuyor. 1 saat ugrasirsin.

• 9900 tus sorunu icin teleservise yolladim 2 bucuk ay sonra geldi. Hergun servisi ariyordum yoksa islem hizlanmiyordu.

• rezillik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.