Telefonumu 3 ay önce sadece tasarımını m8 den daha çok beğendiğim için sıfır olarak aldım. Çok da memnunum ya da memnundum teleservice sağolsun.
Telefonumu hoparlörlerden ses azlığı, bildirim ışığının gözükmemesi sebebiyle Ankara teleservice verdim. Telefonum garantiden arka kasada oyuk, beats yazısı silinmiş, ses giriş yerinde çatlaklar oluşmuş halde geri geldi. Hemen telefonumu Ankara Teleservice'e geri verdim. 8 gün sonra Teleservice müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi kasadaki oyuk ve çizikler servisten kaynaklanmadığını söyledi. Ben de telefonumu ilk garantiye gönderdiğimde herhangi bir oyuk ve çizik olmadığını koruma kabıyla kullandığımı ve Ankara Teleservice telefonumu alırken çizik vs. kontrol ederek aldığını ve bana verilen kağıtta da olmadığı yazdığını söyledim. Müşteri temsilcisi telefonu teslim alan Ankara teleservice personelin gözden kaçırmış olabileceği şeklinde saçma salak bi savunma yaptı.
4 kez arka arkaya teleserviceten telefonumu teslim alıp hemen geri teleservice geri verdim.
Sonuç nafile... Mail de atsam müşteri hizmetlerini de arasam hep aynı şeyi söylediler. Yetkili birisiyle ya da bu cihazı inceleyen servis personeliyle görüşmek istedim bağlayamayız yetkimiz yok şeklinde geçiştirici savunma yapıyorlar.
Tüketici hakem heyetine vereceğim. Çözülmez ise Tüketici hakları mahkemesine vereceğim. Mağduriyet davası da açacağım.
Resmen insanları kaileye almıyorlar. Bu kadar sorumsuz bir servis görmedim.
Araştırdığım kadarıyla beats yazısı zamanla kendiliğinden siliniyormuş. Hatta Mesut Bey bir videoda da gösterdi de ey! teleservicede ki personel arkadaş nasıl becerdin de hepsini silmeyi başardın!!
Bir şey değişmeyeceğini biliyorum ama arkanızdan ve bazılarınızın yüzüne karşı hiç de iyi şeyler söylemedim. Zerre kadarda pişman değilim.
Forumda takip ediyorum garantiye gönderen one m7 kullanıcılarının bir çoğunun arka kapağı belirtmemelerine rağmen değişip de gelmiş. Artık bende ki de şans mı yoksa başka bişey mi anlamadım.
Siz siz olun arkadaşlar telefonu teslim ederken eğer çizik vs. varsa bir bir nerede olduğunu yazdırın. Temkinli davranın. Benim gibi uğraşmayın.