Şimdi Ara

Teleservice hakkında yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık yarım metre yükseklikten HTC Wildfire S telefonum düştü ve üst camı kırıldı. Garantiyi veren firma sanırım Teleservice. Vodafonedan almıştım. Acaba servis iyi midir? Bu firma hakkında yorumlarınız nelerdir? Daha bir yıl garantisi var cihazın. Bazı forumlarda servisin kötü olduğu yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Froncois -- 19 Temmuz 2012; 23:00:45 >

• Bende desire hd mi vermiştim hafıza kartını okumuyordu.Cihazımı teslim ettim ve 15 gün sonra teslim aldım sorun hala devam ediyordu.Gerisini sen düşün gerçi yapacak başka birşey yok mecbur vereceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lone.wolf

Bende desire hd mi vermiştim hafıza kartını okumuyordu.Cihazımı teslim ettim ve 15 gün sonra teslim aldım sorun hala devam ediyordu.Gerisini sen düşün gerçi yapacak başka birşey yok mecbur vereceksin.

mesela genpaya filan gönderebiliyor muyuz? göndersek garanti bozulsa ne kadar fiyat biçerler ortalama bize acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.