Şimdi Ara

teleservice 2 gündür hazır olan telefonu kargo ya veremedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar garantiye göndereceksiniz bidaha düşününün cihaz değişim oldu 2 gundur testleri yapıldı hala kargoya verecekler resmen kıçımı yırtıyorum kargoya verin bugun yarın elimde olması gerekiyor die saat 3 oldu yıne verilmemiş yıne kaldı böyle beyinsiz bi müşteri hizmetleri yok simdi arayıp söveyimmi olurmu bi yararı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

merhaba arkadaşlar garantiye göndereceksiniz bidaha düşününün cihaz değişim oldu 2 gundur testleri yapıldı hala kargoya verecekler resmen kıçımı yırtıyorum kargoya verin bugun yarın elimde olması gerekiyor die saat 3 oldu yıne verilmemiş yıne kaldı böyle beyinsiz bi müşteri hizmetleri yok simdi arayıp söveyimmi olurmu bi yararı

Hocam bende bozuk olan iphone 4 ümü gittim ellerimle teslim ettim ellerimle teslim aldım. eğer mümkünse gidin kendiniz alın. teleservice bu konuda bayağı uyuşuk davranıyor. tam 20 iş gününün sonuncu günü tamir ettiler. sövmenin bir yararı olacağını sanmıyorum, altunizadedeki yerine gittim ana baba günü. bankadaki gibi sıra alıyorsunuz öyle yapıyorsunuz işlemleri. birçok markaya hizmet veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

merhaba arkadaşlar garantiye göndereceksiniz bidaha düşününün cihaz değişim oldu 2 gundur testleri yapıldı hala kargoya verecekler resmen kıçımı yırtıyorum kargoya verin bugun yarın elimde olması gerekiyor die saat 3 oldu yıne verilmemiş yıne kaldı böyle beyinsiz bi müşteri hizmetleri yok simdi arayıp söveyimmi olurmu bi yararı

Hocam bende bozuk olan iphone 4 ümü gittim ellerimle teslim ettim ellerimle teslim aldım. eğer mümkünse gidin kendiniz alın. teleservice bu konuda bayağı uyuşuk davranıyor. tam 20 iş gününün sonuncu günü tamir ettiler. sövmenin bir yararı olacağını sanmıyorum, altunizadedeki yerine gittim ana baba günü. bankadaki gibi sıra alıyorsunuz öyle yapıyorsunuz işlemleri. birçok markaya hizmet veriyor.

hocam bende elimle izmir şubesine teslim ettim izmirde isttanbula göndermiş şimdi istanbuldan izmire bayiye kargolamalarını bekliyorum yarın izmirde olmaya bilirim bunu anlatıyorum kaç gundur bunlara anlamak istemiyorlar kafam atacak kötü konusucam du bakalım sabır cekiyorum

• Ara sor bi bak ne diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.nutricula

Ara sor bi bak ne diyorlar

aradım diyorlar bugun yetişmez
  • Cihazınız ne kadar süre sonra kargoya verilmişti? Yani tamir olduktan sonra kargo için bekleniyor denildikten sonra kaç gün geçmişti?
  • Servis ne güzel telefonu değiştirmiş buda ticari bir kuruluş sonuçta hergün kargo çıkarmasını beklemeyin biriken ürünleri toplu gönderdiklerini düşünüyorum 1 2 gün sabredin nedir bu acele...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.