Şimdi Ara

Telekom kafasına göre paket değişikliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KlasikHat'tayken Ev Avantaj 200'e geçirmişler. Telekom istek dışı böyle kafasına göre değişiklikler yapabiliyor mu? Ne yapmam gerekiyor, klasik hat'a geçiş de kapatılmış, başka 13tl sabit ücreti olan hangi pakete geçebilirim?
    Elimde olsa kapatacağım ama internet de gidecek. Tam bir soygun, Allah bunların eline düşürmesin.

• benim de aynı şey oldu klasik hattan ev avantaj 100 tarifesine geçirmişler türk telekom online işlem merkezinden hem de telefondan şikayet kaydı oluştur ve sürekli takip et ben 3-4 hafta uğraştım sonunda klasik hatta geri döndüm...
  • Aynı sorun bende de var. klasikhatt tan ev avantaj 100 geçirmişler hattımı. geçen ay aradım, telekomdan biri tamam düzelteceğim dedi, bu ay yine fatura geldi halen aynı.

O nedenle forumda bu bölüme girdim ki alternatif bir şirket varsa ona geçeceğim. Nedir bu rezillik ya !
  • İptal edin kurtulun yaklaşık 1.5 yıl önce iptal ettirdim .Geçenlerde telekazıktan aradılar eski müşterileri olduğumu iptal ettirdiğim hattımı acil durumlarda kullanabilmem için aylık 9.90 liraya şehir içi 3000 dakika görüşme hakkıyla açtırabileceğimi söylediler .Evden 120 km uzaklıkta olduğumu evde sabit kazık istemediğimi acil durumlarda cep kullansam bir zararı olmayacağını söyleyip kapattım.
  • Internet var işte hocam. Yoksa saniye iptal ettirmek için saniye düşünmem ! Sözde yalın ADSL çıkarttılar. Ona da zam peşinde koşuyorlarmış, aylık 19 tl olunmuş :) superonline altayapısı gelmedi ki.

Türkiye'ye Wimax diye bir internet bağlantısı getireceklerdi, kıl oldu tüy oldu lisanslar çıkmadı ! turktelekoma yine bağımlı bırakıldık, yine bağımlı bırakıldı.

Wimax nedir ve neden gelmiyor ?

http://www.gazete5.com/yazi/bu-ihaleyi-yapmayanlar-zan-altinda-kalir-1454.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 15 Haziran 2011; 19:32:53 >
  • Aynı haltı bana da yaptılar, bu ay ki faturam gelince anladım bende. Hiç kullanmadığım telefona 27 lira istiyorlar. Haram zıkkım olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.