Şimdi Ara

telekom Haydi Konuş Ev Avantaj 200 Kampanyası Başlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi yeni kampanyamız Haydi Konuş Ev Avantaj 200 Kampanyası ile Türk Telekom aboneleri konuşurken daha da özgür…

11.Nisan 2011-28.Haziran.2011 tarihleri arasında kampanyamıza başvuran müşterilerimizden Ev Avantaj 200 tarifesinde olanlar ya da Ev Avantaj 200 tarifesine geçmeyi kabul edenler kampanyaya dahil oldukları ayı takip eden tam 24 ay boyunca Ev Avantaj 200 tarifesindeki 200 dakikasına ilave olarak günün her saatinde her yöne (şehir içi, şehirlerarası, GSM ve 1. Kademe milletlerarası yönlere) kullanabilecekleri ekstra 200 dk. ve ev telefonları ile yapacakları şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanabilecekleri 3000 dk. konuşma imkânına kavuşacaklardır.

Aboneler kampanyaya katıldıkları andan itibaren kampanyadan yararlanmaya başlayacaklardır. Kampanyaya katılmak için herhangi bir taahhüt verilmesi gerekmemektedir. Kampanyada kullanılmayan bedava süre bir sonraki gün ve ya aya devretmeyecektir. Kampanya kapsamında verilen bedava dakikalarının dışında kalan görüşmeler ve kampanya kapsamı dışında diğer yönlere doğru görüşmeler abonenin kendi tarifesinden ücretlendirilecektir. Müşterinin birden fazla aboneliği var ise her bir hattı için ayrı ayrı başvuruda bulunabilecektir. Ancak tek bir hat için birden fazla başvuru yapılamayacaktır. Kampanyadan çıkmaya sebep olacak durumlar; hattın devri, hat İptali, TÜZEL aboneliğe geçiş veya tarife değişikliği ile Ev Avantaj 200 tarifesi dışına çıkmaktır. Kampanya kapsamındaki dakikalar Wirofon ve Ailekart üzerinden de kullanılabilecektir.

şeklinde bir bilgi vermiş telekom ama ev avantaj 200 tarifesinde olanlar nereye nasıl başvuracak yazmamış,bilgisi olan var mı acaba?

• turtelekom kullanan kaldımı yaw evinde

sabit ücretlerini alıp otursunlar artık

ağızlarıyla kuş tutsalar milleti dolandıramazlar bedava dakika ayağına

yemiyoruz artıııııkkkk
  • türk telekom abone iptal etmesin diye bin dereden su getiriyor iptal başvurusuna gittiğinizde. mesela sabit hat ve internet için istediğin yerden hatta internet üzerinden başvururken aynı şeyleri iptal ettirmek istediğin zaman tek yer kalıyor. o da telekom müdürlüğü
  • sakın geçmeyin standart abonelikten çıkınca bir daha standart tarifeye geçiş yok diğer paketler ise pahalı ev avantaj 200 paketi 24,90 lira .
  • interneti kullananlar için mecburen hattı açık tutmak gerekiyor...
    Üç beş yeri arasanız zaten kol gibi fatura geliyor.
    Ben yaklaşık altı aydır bu tarifedeyim...
    Eskiden faturalarım 50 - 60 TL gelirken şimdi yarıya düşmüş durumda.
    Yine cep telefonu ile aradığımız insanları şimdi kendi dakikalarımız dan arıyoruz.
    Bu arada cep faturası da hafiflemiş durumda.
    Birde akşam 7 den sabah 7 ye hanım bütün arkadaşlarını ve akrabalarını arıyor o da bedava..
    Eskinden 15 -20 dakika için ödediğim fatura ile saatlerce görüşüyorum.
    Kendimi kısıtlamıyorum, konuşurken diken üstünde değilim.

Ben zaten internet için ödemek zorunda kaldığım hattımı niçin kendi yararıma kullanmayayım ki...
    Evet bizi sömürüyorlar, yıllarca yoldular, Halada yoluyorlar...
    Ama bırakalım da ihtiyacı olanlar bu kampanyadan yararlanarak Özgürlüğün tadını çıkarsınlar.

Amacım inanın polemik değil,
    Kayın pedere on defa dedim anlatamadım, hala 70 -80 fatura geliyor; Neymiş geriye dönüş yokmuş falan...
    Ya bir yılda ödediği faturanı hesapladığında zaten geriye dönülmez bir şekilde ifal ediliyorsun
    Madem seve seve nikiliyoruz telekoma,
    Bırakalımda tadını çıkaralım dimi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 13 Nisan 2011; 1:32:59 >

• Avea kamu hattım sayesinde kafam rahat.
  • o pakete 4 gb internet dahil olursa hemen kapattığım telekom hattımı actırırım. yani hepsi içinde 25 tl. baska türlü geri dönmem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce müşteri hiznmetleri ile görüştüm. önce kampanyadan haberi yoktu, sonra birilerine sordu ev avantaj tarifesinde olanlar geçemiyormuş.. Ancak hattını kapatmak için başvuran aboneler geçebiliyormuş. O zaman hattımı kapatmak için mi başvurmam gerekiyor dedim. kız apışıp kaldı. telekomun kendi çalışanının kampanyadan haberi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

interneti kullananlar için mecburen hattı açık tutmak gerekiyor...
    Üç beş yeri arasanız zaten kol gibi fatura geliyor.
    Ben yaklaşık altı aydır bu tarifedeyim...
    Eskiden faturalarım 50 - 60 TL gelirken şimdi yarıya düşmüş durumda.
    Yine cep telefonu ile aradığımız insanları şimdi kendi dakikalarımız dan arıyoruz.
    Bu arada cep faturası da hafiflemiş durumda.
    Birde akşam 7 den sabah 7 ye hanım bütün arkadaşlarını ve akrabalarını arıyor o da bedava..
    Eskinden 15 -20 dakika için ödediğim fatura ile saatlerce görüşüyorum.
    Kendimi kısıtlamıyorum, konuşurken diken üstünde değilim.

Ben zaten internet için ödemek zorunda kaldığım hattımı niçin kendi yararıma kullanmayayım ki...
    Evet bizi sömürüyorlar, yıllarca yoldular, Halada yoluyorlar...
    Ama bırakalım da ihtiyacı olanlar bu kampanyadan yararlanarak Özgürlüğün tadını çıkarsınlar.

Amacım inanın polemik değil,
    Kayın pedere on defa dedim anlatamadım, hala 70 -80 fatura geliyor; Neymiş geriye dönüş yokmuş falan...
    Ya bir yılda ödediği faturanı hesapladığında zaten geriye dönülmez bir şekilde ifal ediliyorsun
    Madem seve seve nikiliyoruz telekoma,
    Bırakalımda tadını çıkaralım dimi....

hocam sen aşmışın olayı artık iyice ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Nisan 2011; 9:29:56 >

• KAMPANYAYI TELEKOMM WEB SİTESİNDEN KALDIRMIŞLAR... BU NASIL KAMPANYAAAA
  • Telekom hakkında neden hala konuşuyoruz arkadaşlar. KURTULUN TELEKOMDAN.
  • şu anda ev avantaj 300 deyiz bu kampanyaya geçemiyor muyuz acaba
  • inşallah bizde kurtuluruz bir gün şu sabit hat zorunluluğu biterde.
  • fiber in gözünü seveyim

geçtim superonlinea

telefonuda geçirdim

konuştukça ücret geliyor

3 aydır fatura matura yok

konuşmuyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

fiber in gözünü seveyim

geçtim superonlinea

telefonuda geçirdim

konuştukça ücret geliyor

3 aydır fatura matura yok

konuşmuyorum çünkü

Ah fiber ahh!!!

TT ye

• uydunet abone merkezi olarak sabit telefondan kurtulmak isterseniz uydunete gecmenizi öneririm adi kullanım kotasıda yok yani tamamen sınırsız. Alsancak izmir ve tüm izmir için 0 232 465 26 65
  • Sponsor telekomun hic bir kampanyası sıcak degildir,, sakın ha kanmayın internet icin verilen sabit ücret 20 tl acısı hiç bir zaman cıkmaz

hat iptali icin dilekce verip, sizi geri aramalarında istemiyorum kapatın hattımı!! demenin pahası bicilemez
  • Böyle birşey yok ya ..

Aradım müşteri hizmetlerini. Böyle böyle kampanya varmış diyorum.

Dediği aynen şu ;

'' Ekonomik sebeplerden dolayı hattını kapatmak isteyen müşterilere veriliyor . Oda hepsine değil , BAZI müşterilere veriliyor .''

Haram zıkkım olsun verdiğim paralar.

He unutmadan söliyim , bu arada tarife ücreti 24.90 dı ama 26.90 yapmışlar !
  • Bunlardan hala medet uman var mı ya..telefonun ahizesine dokunmadan her ay 16-17 tl hava parası veriyorum. haram zıkkım olsun
  • Bende aradım.Müşteri hizmetlerinin böyle bir şeyden haberleri bile yok.Diyorum"İnternet sayfanızı açın,güncel bölümünün 9. sayfasına bakın duyuru orada" diye,tınmıyorlar bile.Hakikaten İyice zıvanadan çıktılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.