Şimdi Ara

Telekom ankastresinden hat nasıl sökülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolarımı çok fazla ek olduğu için değiştircemde ,bina girişi ankastrede yerimi buldum yalnız asılıyom kablo gelmiyor fazla zorlmadımda elimde kalmasın diye pano sökmesinin bir yolumu var acaba? kablo soyucu aletim var..çakmayı anladıkta sökme sorun oldu penseyle iyicemi abanıyım.. forumdada hep çakma bulma anlatılmış insan eski kabloyu sökmeyide yazar bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2017; 14:47:54 >

• Hacı kendininkini sökücem diye başkasının gevşetme sonra onlar sorun var internet gidip gelior diye arıza kaydı oluşturmasınlar
  • Kutuyu görebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Kutuyu görebilir miyiz ?

çekemme gerek yok bilidğin yeni tip ragletli ankestrede kablo sert çakılmış gibi elle gelmiyor penseylemi sokucez ben yerimi buldum kablomu orası sorun değil..
    https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/krone-reglet-jpg.121856/

bu tarz..forunmda herhalde boş yere takma konusu var eskisini değiştirmede var insan bir nasıl söküldüğü yazar bildiğin çakılı kablo oraya sert şekilde elle çekiştirmeyle sokulmuyor...bende zorlamak istemedim ankastre elimde kalmasın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2017; 11:33:10 >

• Asılıp çekince geliyor Hocam, Ttnet ucu açık kablo çakıp gitmişti bende çekip cıkardım, direk daireden gelen kabloyu maket bıçağı yardımıyla çaktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Asılıp çekince geliyor Hocam, Ttnet ucu açık kablo çakıp gitmişti bende çekip cıkardım, direk daireden gelen kabloyu maket bıçağı yardımıyla çaktım.

iyice güç gerekiyor yani ragleti kırarım diye nazik nazik yapıyorum ondan..
  • Yok Hocam kırılmaz raglet bende tırsarak çektim ama bişey olmadı, yukarı doğru asılın giriş yönünün tersine çık diye çıkıyor bıcakların arasından, sonra yeni kablo uçlarını aralıklara arkadan taşmayacak şekilde yerleştirip maket bacağının üst keskin olmayan kısmıyla sıkıca bastırın tık diye oturuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bir elinizle reglet I tutun diğer elle kabloyu asılın gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Bir elinizle reglet I tutun diğer elle kabloyu asılın gelir

yaptım geldi karga burnuyla asıldım kırarım elimde kalır diye korkum vardı hallettim sağolun arkadaşlar hattı cat6 değiştirdim ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.