Şimdi Ara

TELEKOM ADSL.. NE KADAR İNSAFSİZSİN BE KARDEŞİM YAA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 aydir adam akilli internetimi kullanmamama ragmen şu kota olayina bakinn yaaa.. ayiptir günahtirr be kardeşim.. kullansam gam yemicem agzimi açip bişiy demicem ama şu hale bakin ya.. resmen adamlar bizleri ayakta KAZİKLİOLARR !!!!!!!!!!! forum kurallari olmasa çok şey derim ama neseee !!!! şuna bakin arklar yaaa şu kotamin durumuna bakin yaaaa...

TELEKOM ADSL.. NE KADAR İNSAFSİZSİN BE KARDEŞİM YAA !!

• abi sizin ora ne tarafta kalıo kore mi
    abi yuh diom millet coktan bilio bu işi sen yeni mi öğrendin
    tek başına tekelcilik böle oluo şöle 3-5 internet büyügü daha olsa ttnete rakip gibi ozman gör bak 29 ytlye kac mb hızında internet
    rekabet yok abi ülkede
  • verdiğimiz paranında karşılığını alamıyoz şuan internet inanılmaz derecede yavaş download yapcan 368 bayt ? 5-6 k ile indiriyor..
    saat 12'den öncede düzelecek gibi değil
    allah belasını versin tt
  • Wireless varsa girmiş olmasınlar ?
    Tamam Şubat ayında kotaları şişirdiler ama öteki 2 ay da kullanmadığına emin misin ?
  • bnimde ya ocak ayı 10GB şubat 6,5 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Wireless varsa girmiş olmasınlar ?
    Tamam Şubat ayında kotaları şişirdiler ama öteki 2 ay da kullanmadığına emin misin ?

yok kardeş wireless fln yok modem kullaniorum.. başka pc de bagli fln deil modeme sadece benim modem.. akşamdan akşama takiliorum nette iştee.. youtube da alti üstü 2 3 video izlerim bazen arklarla msnden müzik fln atarim birbirimizee oda en fazla ya 3 yada 4 dür yani... pc den anlamasam virüs girmiş interneri kullanio fln dicem her türlü yapilabilcek şeleri yaptim hadi dedim kafam rahat olsun format çektim pc e ama sonuç ayni.. telekomm kazikladikça kaziklio yahuu... ve buna bişiy yapamamak koyuo bana valla.... yazik yaa yazikk ne diim ne yapim.. telekomu aradim 444 0 375 i bayanla konuştum dedim nedir bu yaa ne bu yani bu işin gerçegi.. eger kaziklicaksaniz BARİ ADAM GİBİ HİZMET VERİN sonra kaziklayin tmm dedim ona raziyim ama ne adam akiili hizmet veriosunuz nede adam akilli fatura kota düzeniniz var !!!! ne bu yaa böle..

• sınırsız sizi çağırıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    3 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü var kablonete geçin ben bi'kaç hafta önce geçtim ve çok memnunum hem daha ucuz hem daha hızlı. Detaylı bilgiye burdan ulaşabilirsiniz. >>http://online.turksat.com.tr<<
  • tt netin ta ..ç diyenleri seviyorum be
  • quote:

Orjinalden alıntı: musicalite

sınırsız sizi çağırıyo

yaa dostum sinirsiz a geçmek te sorunu düzeltmez kii.. ben sirf internetin yavaşlina uyuz oldum 1024/256 hizimi, 2048/512 hizina yükselttim internetim hizlandi baya ama benim kafama takilan bu net hizinin gidip gelme yaşamasi bi gün iii 1 ay kötü olmasi !!!!!!!! kota olayina zaten ben bildigim bütün beddualari ediorum.. şu mübarek gündee mübarek cuma gecesindee garibanin fakirin fukaranin bedduasini aliyo ya bu ttnet ALLAH bunnari bildigi gibi yapsin İNNNNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.... ay sonu oldumu parayi ödeme aninda kesiolar faturayi ödesen adam akilli hizmet vermiolar.. şöle bi rakip çiksada turkcell' e vodafone avea gibi ttnetede şöle bi rakip çiksa güzel kampanyalar güzel hizlar önerse ne güzel olucak.............. valla acayip sinirliyim arkadaşlar şu an.... ne dicemi bilmiorumm !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.