Şimdi Ara

Telekinezi Hakkında (Zihin Gücü ile Etki Etme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün baya bir araştırdım ve şu sonuca vardım eğer büyüyünce yada 18 yaşına filan gelip telekinezi
    Öğrencisinden ustalığa kadar yükselmek istiyorsanız bu hayal olacak çünkü çinde 4-5 yapından alınıp 120 uaşına kadar uğraşanlar var ve bu adamlar dağda yaşıyor
    Bu işteki en iyiler sınıra ulaşanlar çinliler 12 tane usta var ve buna rağmen en fazla arabayı zar zor hareket ettiriyorlar benim yurdumun ergenide
    Geçer pcnin başına 16 yaşındadır alır kağıdı hareket ettirir ve hayaller kurar ulan acaba uçak filan bükermiyim kaşık bükmeyide becerdikten sonra
    Diye düşünür bu konu hakkındaki yorumlarınız bekliyorum Telekinezi ne bilmeyen varsa çok kapsamlı bir araştırma ile bile az birşey öğrenebilirsiniz
    Bu arada zar ile 10 atışın 10unu tutturabiliyormuş telekinezi öğrencileri tabi bunlar çinde 3-4 yaşlarından 25 yapına kadar hergün saatlerce antreman yapan kişiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın 120 yaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekinezi hakkında bildiğim tek şey gerçek olmadığıdır.

Gerçekten telekinezi yapan James randi vakfına gidip 1 Milyonunu alabilir.
  • Fake and gay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 yaşına kadar kim yaşamış ki qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın internetten bilgi toplayıp bir anda araştırma yaptığı için kendini zeki görüp "benim yurdumun ergenleri" ile başlayıp onları küçümseyen cümle, paragraf, metin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 31 Ekim 2014; 22:08:36 >
  • Bu konu hakkında bende araştırma yaptım.Kapı kapatabilen,bardak hareket ettirebilenler var.Ama öyle uçak falan sadece hayal kalıyor.İnsan beyninin bunun için yeterli olmadığını gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Bu konu hakkında bende araştırma yaptım.Kapı kapatabilen,bardak hareket ettirebilenler var.Ama öyle uçak falan sadece hayal kalıyor.İnsan beyninin bunun için yeterli olmadığını gördüm.

Kung Fu'da filanda chi enerjisi kullanılıyor galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.