Şimdi Ara

Telekinezi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telekineziye inanan ya da inanmayan, deneyen ya da denemeyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenkliElma -- 14 Ocak 2014; 5:14:53 >

• 6-7 yıl önce kafaya takıp baya bir denemiştim. Olmadı
  • hadi yaa :) çok uzun denedin mi peki ? yoksa hemen pes mi ettin :D
  • Telepati daha kolay sonuç verdi bende ; telekineziye pek inanmadığım için de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekinezi ne?

• Psi Wheel denedim 1-2 sene once hala aklima geldikce kagittan yapar denerim cok da guzel donduruyorum ama bas agrisi yapabiliyor zaten beynin gucune hep inanmisimdir deneyip oldugunu gordugumde daha cok inandim :)

Ama kasik bukuculere pek inanmiyorum :)) onlar iluzyon yapiyorlar belli

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    o kağıtlar evdeki veya rüzgar ve havadan döner sen elinle hiç bir kuvvet yapmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 14 Ocak 2014; 10:08:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm Dövüşü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

o kağıtlar evdeki veya rüzgar ve havadan döner sen elinle hiç bir kuvvet yapmazsın

• Yıllardır araştırırım, gezmediğim parapsikoloji sitesi kalmadı. Tekniğini vereni çok gördüm de yaptım diyene rastlamadım. Yalan yani kısaca. Genelde psikolojik sorunları olan adamlarla karşılaştım bu sitelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars the Bringer of War

Yıllardır araştırırım, gezmediğim parapsikoloji sitesi kalmadı. Tekniğini vereni çok gördüm de yaptım diyene rastlamadım. Yalan yani kısaca. Genelde psikolojik sorunları olan adamlarla karşılaştım bu sitelerde.

+1
    Ben de çoğu kez denedim ama işe yaramıyor ne yazık ki.
  • Onu bilmem ama durugörü olay ini çocukken çok yasardim simdi azaldi

• Konuyu uzmanına sormak lazım.
    Yiğit Bulut : Telekineziyle Başbakan Erdoğan'ı Öldürmeye Çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 14 Ocak 2014; 15:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

Etrafina fanus koyunca da donuyor ve istedigim yone donuyor istedigimde duruyor

• forumda herkes tenekizecidir
  • önlerden yerimizi ayıralım
  • Bilim, telekinezinin metafizik bir olay olduğunu kanıtlamıştır. Zamanınızı hollywood saçmalarıyla boşa geçirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: Mars the Bringer of War

Yıllardır araştırırım, gezmediğim parapsikoloji sitesi kalmadı. Tekniğini vereni çok gördüm de yaptım diyene rastlamadım. Yalan yani kısaca. Genelde psikolojik sorunları olan adamlarla karşılaştım bu sitelerde.

+1
    Ben de çoğu kez denedim ama işe yaramıyor ne yazık ki.

Yanılıyorsun.Ben yapıyorum mesela.Zor bir şey de değil ben de parapsikoloji sitelerini gezdim çoğu insan yapıyor sen yanlış yerlerde takılmışsın sanırım.Belli bir tekniğe ihtiyacın yok kendine özgü şekilde yapılır telekinezi...
  • Turk7 kullanıcısına yanıt
    Yanlış alıntı dostum Mars the Bringer of War nickli arkadaş yazdı onu.

edit : ayrıca dostum gezdiğin parapsikoloji siteleri hangileri yazarmısın, ben genelde gizlimabet ve gnoxis'te takılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 14 Ocak 2014; 17:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Yanlış alıntı dostum Mars the Bringer of War nickli arkadaş yazdı onu.

edit : ayrıca dostum gezdiğin parapsikoloji siteleri hangileri yazarmısın, ben genelde gizlimabet ve gnoxis'te takılırım.

Estanbul var ama onu fazla bilmiyorum.Spatyom vardı kapandı içinde çok bilgi vardı kapanmasına üzüldüm biraz.

Telekinezi inanmakla alakalı herhangi bir fanus falan şart değil psi wheel yaparken.Rüzgarın olmadığı bir yere geçmen yeterli.

edit:telekinezi.com var bu aralar biraz karıştırdığım site yararlı şeyler bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 14 Ocak 2014; 20:12:40 >
  • Yaptığını iddia eden çok kişi gördüm ama hiç göstermeye fırsat bulamadılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.