Bildirim
telegram için bot var mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gruplara elle almanız gerekmekte
Grupts olduktan sonra Toplu mesaj atılır , for ile vb
Admin olmadan gruptaki mesajlara erişemez, kullanıcıları göremez yani ( benim test ettiğim bu şekildeydi)( read izni admin olmadan yapamamıştım) belki oluyordur
Boş zamanım yok, ama kendi bildiğim kadarıyla yönlendirme yapmak istedim.
Ama anladığım kadarıyla bu bot pek iyi niyetli bir bota benzemiyor, spam yapacak gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba, öncelıkle spam degılde reklam gıbı bırsey dusundum benquote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
https://stackoverflow.com/questions/61480146/how-to-join-a-group-via-link-in-telegram-bot-c#comment108854359_61480146
Gruplara elle almanız gerekmekte
Grupts olduktan sonra Toplu mesaj atılır , for ile vb
Admin olmadan gruptaki mesajlara erişemez, kullanıcıları göremez yani ( benim test ettiğim bu şekildeydi)( read izni admin olmadan yapamamıştım) belki oluyordur
Boş zamanım yok, ama kendi bildiğim kadarıyla yönlendirme yapmak istedim.
Ama anladığım kadarıyla bu bot pek iyi niyetli bir bota benzemiyor, spam yapacak gibi
yazılım bılgım olmadıgından dolayı boyle bırsey yapan bırılerıne ıhtıyacım var TR pıyasasınad bayagı ıhtıyac var buna elımde guzel kaynak var ama dedıgım gıbı yazıllım bılgım yok
-
Beni her gün saçma sapan gruplara alıyorlar bence elle yapılmıyor gruba alma işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Mayıs 2020; 5:41:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gruplara girebilmek için grupların ChatID'si gerekiyor. Grupta spam koruması var ise bunu botla aşamayabilirsiniz muhtemelen.
Böyle bir botun sanırım Userbot olması gerekiyor. Bu bot rapor edilirse banlanır. Telegram kurallarına aykırı yapmak istediğiniz şey.
API dokümanını incelemedim ama sanıyorum katılımcı bilgileri alınabilir. Telegram gruplarında genelde fake isimler oluyor o da ne kadar mantıklı bir istek olur tartışılır.
Mod olduğum gruplara attığınız ilk otomatik mesajda banlanırsınız yani uğraşmaya değmez çünkü grupların neredeyse tamamı bu şekilde yönetim sağlıyor
@Fulton Hocam onun ayarı var gizlilikten kapatabilirsiniz. Herkes kafasına göre sizi gruplara ekleyemez. -
Dediklerinizi biliyorum, sağolun, Özelden mesaj atma botuda işime yarayabilir, veya grup ekleme kapatılmamışsa gruba ekleme, reklam yapma botuna ihtiyacım yok 🙂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X