Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
324.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demayc

TLF-250 ile 350 arasında hiçbir fark yoksa neden farklı bir isimle üretim yaptılar ilginç geldi banada, ki herkese gelmiş ki, sorulmuş,..!,
    Ama verilen cevap da ilginç..! :)

Aslında bu farklılığı bütün teknik özellikleri aynı olan bir aracın hatchback ve sedan versiyonları gibi de düşünebilirsiniz...

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • Evet sadece kasa farki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TELEFUNKEN TLF 350 ve 250 5” GPS NAVİGASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

• 5,0" Ekran
    • Sırf Atlas V İşlemci
    • 128 Mb DDR2 Ram
    • 4 Gb Dahili Bellek
    • Bluetooth Mevcut
    • FM Transmitter mevcut
    • MP3,MP4 Tüm formatları Destekler
    • Video Girişi var
    • I-GO Primo Yazılımı (versiyon 1.1)
    • Başarsoft Harita
    • Ücretsiz Harita Güncelleme
    • 5.0 inch TFT LCD Dokunmatik Panel
    • Şık ve çok ince tasarım
    • İşlemci: SiRF Atlas V, çift-çekirdekli ARM11 533MHz
    • Windows CE Net 6.0 Core (çekirdek) sürüm işletim sistemi
    • Dahili anten
    • 16 GB a kadar, SDHC i destekleyen Mikro SD (TF) kart yuvası
    • USB 2.0 yuva
    • Dahili FM Aktarıcı
    • Bluetooth özelliği
    • Seçeneğe bağlı (Türkçe ve İngilizce) sesli yönlendirme
    • Turn by turn yönlendirme (Seçilen güzergaha göre, sesli veya görsel olarak sapış noktalarının bildirilmesi)
    • Gece sürüşü ve yürüyüş konumu
    • Müzik dinleyebilme (MP3 AAC M4A AMR AWB WMA OGG MID dosyalarını destekler)
    • Video izleme (ASF MP4 3GP WMV AVI dosyalarını destekler)
    • E-kitap özelliği: TXT dosyalarını destekler
    • Fotoğraf özelliği: JPEG, BMP, PNG, GIF dosyalarını destekler
    • Ekran Dil Seçeneği: Türkçe ve İngilizce dâhil 22 dili destekler
    • Yüksek kaliteli dahili stereo hoparlör
    • 3,5 mm Stereo fiş girişi
    • Haritada bina ve arazileri üç boyutlu olarak (3D) gösterir
    • Yol uyarılarını sesli olarak bildirir
    • Yol bilgisayarı: Aracın anlık hızını, varış noktasına mesafeyi ve kalan süreyi ekranda gösterir
    • Ek olarak, ortalama ve azami hızı da gösterir
    • Varış yerine göre, paralı otoyollar, ücretsiz yollar veya feribot gibi çeşitli alternatifler de dahil farklı güzergahlar planlanabilir. (Alternatif olarak; ucuz/kısa/hızlı/kolay gibi planlama seçenekleri bulunmaktadır)
    • Belirlenen güzergâhtan çıkıp yanlış yola girildiğinde, otomatik olarak yeni güzergâh belirleme
    • Standart araç seçeneğine ek olarak, motosiklet / bisiklet ve yaya seçenekleri bulunmaktadır
    • İçinde bulunulan anı, GPS koordinatlarını ve yüksekliği gösterir
    • Dahili 1200mAh Li-polimer pil
    • Bellek: DDR 128MB, 4GB flash

NOT: Bu aralar sıkça sorulmaya başlandığı için teknik özellikleri bir kez daha yayınlamanın uygun olacağını düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 30 Aralık 2012; 19:09:48 >

• Arkadaşlar, naviextras.com dan güncellemeyi başardım, ancak navigasyon dili ingilizce oldu, ayrıca güncelleme içeriğinde Türkiye 2012 çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: himrag

Arkadaşlar, naviextras.com dan güncellemeyi başardım, ancak navigasyon dili ingilizce oldu, ayrıca güncelleme içeriğinde Türkiye 2012 çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

NNG\CONTENT\LANG Bu klasör içerisinde Lang_Turkish.zip dosyası var mı kontrol edin..

Güncellemeyi başardıysanız eğer; Primodan diğer-yardım-hakkında-diğer-içerik-haritalar kısmına bakın: Türkiye 2012.07 (120910) yazıyor mu?

Anti-Glare Ekran Özelliği (Güneş ışığını kırar)

Böyle bir özelliği yok cihazın,gerçi artık firmada cihaz filan getirmeyecek.Öylesine bir bakalım dediler ve bitti gitti
    ki eğer yok ise bunu özellikleri içine yazmak Tüketiciyi yanıltmak değil midir.

Orijinalden alıntı: demayc

Teknik özelliklerinde yazan Anti-Glare Ekran Özelliği (Güneş ışığını kırar) özelliği yok mu yani şimdi, hiç dikkat etmedim
    Halbuki çoğu yorumda (mesela, hepsiburada.com) var deniyor.
    Sanırım Anti-Glare Ekran Özelliği (Güneş ışığını kırar) tam olarak ne demek bilmeyenler mi var, biz mi yanılıyoruz..
    ki eğer yok ise bunu özellikleri içine yazmak Tüketiciyi yanıltmak değil midir.

Tabii ki Anti-Glare Ekran Özelliği yok.Güneşte ve çok aydınlıkta ışık direkt ekrana vurursa ekran görünmez hale geliyor.Tüketicinin ne önemi var ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orse -- 4 Kasım 2012; 0:23:13 >

[DH] FORD TAKIMI[/center][/size[DH] FORD TAKIMI[/center]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Eskiye dönmeyelim :)

Anti-Glare Ekran Özelliği (Güneş ışığını kırar)

Böyle bir özelliği yok cihazın,gerçi artık firmada cihaz filan getirmeyecek.Öylesine bir bakalım dediler ve bitti gitti

Sn.gps.navigation Next 555 de var mı bu özellik? (Anti-Glare Ekran Özelliği)

Buraya yazmıştım ben bunu ;) Evet var ekrana bakarsanız fog type pet lens denilen yapıda, bakınca zaten standda dururken diğer aynı ön yapıya sahip cihazlarla bariz belli oluyor ayna gibi değil.

Bu arada anti-glare in güneş ışığı ile alakası yok yansıma -parlama ile alakası var, güneş direk üzerine gelen hiç bir cihazı göremezsiniz zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 4 Kasım 2012; 7:31:53 >

Navigasyon konusunda dikkatimi çeken bir husus var ki; o da insanların artık yavaş yavaş mobil navigasyon cihazlarından vazgeçerek araçlara monte edilebilen Navigasyon + Multimedia tarzı cihazlara doğru kaymaya başlaması… Bu cihazların en güzel tarafı direksiyondan da kumanda edilebiliyor olması…

Zaten yeni nesil pek çok araç artık bu şekilde piyasaya çıkarken diğer bir kısmında da bu opsiyonlu olarak sunuluyor… Yani istediğiniz zaman servise veya anlaşmalı elektronikçiye gidip bu multimedia cihazlarını taktırabiliyorsunuz…

Şu sıralar bende yeni aldığım Peugeot 3008 için böyle bir cihazın peşine düştüm…

Buluncaya kadar Telefunken TLF 350’yi kullanmaya devam edeceğim… Ancak insan araçlara monte edilebilen Android işletim sistemine sahip multimedia cihazlarını görünce bizim vantuzla cama yapıştırılan klasik navigasyon cihazları biraz ilkel görünmeye başlıyor…

Aradığım tarzda bir cihaz bulur bulmaz burada sizlerle de paylaşacağım…

• Hayırlı olsun yeni aracınız Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle.

On-board sistemler daha çok yeni; bilmiyorum 2DIN cihazlar dışında tercih var mı ama son duyduğuma göre Tomtom Peugeot ile anlaşmış durumda. Bu da pek memnun olmadığımız TeleAtlas (Infotech) haritalarının kullanılacağının sinyalini veriyor bu tarafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 16 Kasım 2012; 11:34:10 >

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Hayırlı olsun yeni aracınız Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle.

On-board sistemler daha çok yeni; bilmiyorum 2DIN cihazlar dışında tercih var mı ama son duyduğuma göre Tomtom Peugeot ile anlaşmış durumda. Bu da pek memnun olmadığımız TeleAtlas (Infotech) haritalarının kullanılacağının sinyalini veriyor bu tarafta.

Teşekkürler...

Sıcak fırsatlar da ki şu cihaz dikkatimi çekti...

Tabii nasıldır bilemiyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_68079579/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Hayırlı olsun yeni aracınız Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğimle.

Teşekkürler...

Sıcak fırsatlar da ki şu cihaz dikkatimi çekti...

Tabii nasıldır bilemiyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_68079579/tm.htm

Harita önemli Dostum, siz de gayet iyi biliyorsunuz.

Legal Yazılım ve Harita denmiş ama iyi düşünmek gerek. Android üzerinde iGO yok bildiğim kadarıyla. Navitel var Başarsoft kullanan...

• quote:

Harita önemli Dostum, siz de gayet iyi biliyorsunuz.

Legal Yazılım ve Harita denmiş ama iyi düşünmek gerek. Android üzerinde iGO yok bildiğim kadarıyla. Navitel var Başarsoft kullanan...

Elbette yazılım ve harita önemli...

Sorduğumda cihazlara legal Igo Primo ve Başarsoft harita yüklediklerini söylediler...

• Arkadaşlar benim TELEFUNKEN TLF 350 nin cama yapışan Vantuzu kırıldı. Vantuzun yenisini almak istiyorum.

Daha kaliteli ve buna uyan başka vantuz varmı bildiğiniz yada bunun vantuzunu nasıl temin edebilirim.

SAygılarımla

Oradan temin eden arkadaşlar var diye biliyorum...

Olmadı zaten piyasada çok rahat bulabileceğiniz bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 18 Kasım 2012; 17:22:53 >

• Evet müşteri hizmetlerinden temin edebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Telefunken 250 modelinin FM transmitter arabada çalışmadı. FM Aç özelliğini kaldırınca mp3 çalan sesi cihazdan geliyor, FM Aç özelliğini aktif edip frekansları cihazda ve arabada aynı rakamlara getirmeme rağmen sesi araç radyosundan alamadım. Belki daha önce yazan arkadaş vardır ama sitede bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.