Şimdi Ara

Telefunken 32TH4020 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32 inç TV almayı düşünüyorum. Telefunken 32TH4020 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
    http://www.hizlial.com/telefunken-32th4020-uydu-alicili-50hz-led-tv-2017066_u
    http://www.hepsiburada.com/telefunken-32th4020-32-uydu-alicili-led-tv-p-EVTVTELE32TH4020?wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv-sku&gclid=CNHxr_qep9QCFdS7Gwodd2cGFA

Bu TV hakkında çok bilgiye ulaşamıyorum. Ürün hakkında kısıtlı olan bilgilerde de çelişki var.
    Hızlıal'da ürünün Full HD olduğu, Hepsiburada'da HD Ready olduğu yazıyor. Hangisine inanayım? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

• Satıcılara bakarsanız bunlar uzay mekiği :)

Ürünler HD hocam. VESTEL üretimlerindeki kodlamalardan zaten HD FHD UHD anlaşılıyor sizin ürün TH olduğu için HD ready ki zaten teknik dokumanında da bu yazıyor. TF olsaydı FHD - TU olsaydı 4K olurdu.

Ürün samsung panelle üretilmiş MB82 (yeni nesil MB140) anakartlı üründür. Eğer ürün kodu V10109212 ise MB140 anakartlıdır, alırsanız bize fikirlerinizi beyan ederseniz seviniriz zira henüz MB140 kullanıcı görüşü alamadık
  • Teşekkürler @Ado.
    Madem ki HD Ready bunun yerine LG 32MB17HM tercih etmeli miyim? Ne dersiniz?http://www.hizlial.com/lg-32mb17hm-usb-movie-led-ekran-monitor-2147987_u
  • Boleros kullanıcısına yanıt
    Abartılı bir fiyat farkı yok, bu durumda ana marka ile alt marka arasında (Her ne kadar kalite farkı olmasada) seçim yapmak gerekse ana markayı tercih ederim elbette.
  • Dediğiniz gibi HD Ready ise LG 32MB17HM modelini tercih edeceğim. En azından bilinen bir marka. Yardımınız için teşekkürler.
    Rica ederim iyi günlerde kullanınız.
  • Değerli @Ado Arkadaşım.
    Aslında son olarak sormak istediğim bir şey var. İki model de HD Ready olmasının yanında LG 32MB17HM'nin özellikleri daha mı kısıtlı Telefunken 32TH4020'a göre.
    LG'de dahili uydu yok, bir yerlerde yorumlarda sesin az olduğu yazıyordu. Telefunken'in panelinin 200 Hz olması tercih etme sebebi olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hz olayına çok takılmasam da dahili uydu alıcısı elbette önemli hocam. Ben yönlendirici beyanlarda bulunmaktan kaçınırım bu nedenle tabi ki nihai kararı kendiniz vermelisiniz
  • Teşekkürler @Ado .
    Çok yardımcı oldunuz. Ben sadece tavsiye alıyorum, tavsiyeniz hatalı olması durumunda size kızma hakkım yok, yardım isteyen benim. Herkesin düşüncesine saygım var. O yüzden sıkıntı yapmayın.
    Görüntü anlamında her iki ürünün birbirine bariz üstünlüğü yoksa içime hangisi siniyorsa seçeceğim. Her şey için tekrar teşekkürler
    Son bir tavsiye.

Şikayetvar sitesinde her iki markayı da karşılaştırıp, hangisinin tüketicisine ne derece önem verdiğini kıyaslamanızı tavsiye ederim.

zira firmalar artık bu endekslere oldukça önem vermek durumunda.
    Bende bu iki model arasında kaldım. Acaba karar verip alabildiğin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararım çok farklı oldu. Mediamarkt'tan Philips 32pfs4131/12 modelini aldım. Philips'i çıplak gözle görebilmem etkili oldu. LG' nin modelini mağazalarda göremedim. Telefunken'in modelini ise ne mağazalarda, ne de nette incelemelerde bulamadığım için Philips'i aldım.
    ne kadara aldınız acaba?

1350 falan mı?

bir de kanal diziliminde sorun yaşıyorsunuz falan deniliyordu, ilk gözlemleriniz neler?teşekürler..
  • @turizmpsikoloğu arkadaşım. 1200 TL'ye aldım, Mediamarkt o güne özel indirim (miş). Hepsiburada'da 1150 TL civarı. Kanal dizilimi eski seri Philips TV'ime göre daha iyi ama halen çok kullanışlı değil, daha iyi olanları vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.