Bildirim
Telefonun tuşları basılı kaldı nasıl düzelir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
Ne kadar zaman önce oldu,akıllı telefonlardan da kafayı yemiştir teknik müdale gerekir.Normal bir telefonsa,su telefonun en büyük düşmanıdır,telefonu kapat,çıkarabiliyorsan kapağıjı falan çıkar,bataryayı çıkar.Sil kuru bezle ve sular akacak şekilde koy,bir süre sonra değişik pozisyonda koy bekle.Saç kurutma makinas gibi bişey varsa fazla sıcaklık vurmadan kurutmaya çalış.Bir de elektrik süpürgesi varsa onunla çek.
Benim başıma gelmişti işe yaramıştı.
Baktım kimse bişey yazmamış,hiç yoktan iyidir diye yazayım dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
Ne kadar zaman önce oldu,akıllı telefonlardan da kafayı yemiştir teknik müdale gerekir.Normal bir telefonsa,su telefonun en büyük düşmanıdır,telefonu kapat,çıkarabiliyorsan kapağıjı falan çıkar,bataryayı çıkar.Sil kuru bezle ve sular akacak şekilde koy,bir süre sonra değişik pozisyonda koy bekle.Saç kurutma makinas gibi bişey varsa fazla sıcaklık vurmadan kurutmaya çalış.Bir de elektrik süpürgesi varsa onunla çek.
Benim başıma gelmişti işe yaramıştı.
Baktım kimse bişey yazmamış,hiç yoktan iyidir diye yazayım dedim.
saol kardeşim. 2-3 gün önce oldu tuşlar çalışmıyordu dediklerini felan yaptım kuruladım temizledim normale döndü mesajlaşmaya devam ettim sonra 7 birden basılı kaldı * tuşu felanda çalışmıyordu şimdi sadece 74 basıyor sürekli ön kapağınıda kırmadan açamıyorum işte telefoncuya gidicem ama basit bişe için para vermek istemiorum işte bide elektrik süpürgesini denicem şimdi
-
zamanla sanırım 74 olayı da düzelir.Güneşe koy,güneş girmeyen eve doktor girer.Güneş onu bir çarpsın kendine gelir.Bende basılı olmadan ard arda tuşlanma olayı olmadı ama mesela 5 e basıyordum 4 çıkıyordu,1 e basıyorum başka rakam çıkıyordu,kafayı yeme diyorlar galiba.Sonra düzeldi kurudukça.Sen içinde su yok sanırsın,nem bile etkiler.Islaklık sallasanda gitmez,sadece kendi kendine zamanla kurur,o yüzden güneşe yada normal bir ısıya yaklaştır,bir anda kurumaz zamanla. -
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
zamanla sanırım 74 olayı da düzelir.Güneşe koy,güneş girmeyen eve doktor girer.Güneş onu bir çarpsın kendine gelir.Bende basılı olmadan ard arda tuşlanma olayı olmadı ama mesela 5 e basıyordum 4 çıkıyordu,1 e basıyorum başka rakam çıkıyordu,kafayı yeme diyorlar galiba.Sonra düzeldi kurudukça.Sen içinde su yok sanırsın,nem bile etkiler.Islaklık sallasanda gitmez,sadece kendi kendine zamanla kurur,o yüzden güneşe yada normal bir ısıya yaklaştır,bir anda kurumaz zamanla.
elektrik süpürgesini denedim daha da beter oldu aynı seninki gibi 4 e basıom 5 çıkıo -
Pirinç de işe yarayabilir Telefonu pirincin içine göm. Pirincin nem çekme özelliği vardır, pilav nasıl yapılır onu düşün
Bir süre gömülü dursun, 1 gün yeterli gelir sanırım çünkü telefon çalışıyormuş. Neyse geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Panişır
Pirinç de işe yarayabilirTelefonu pirincin içine göm. Pirincin nem çekme özelliği vardır, pilav nasıl yapılır onu düşün
Bir süre gömülü dursun, 1 gün yeterli gelir sanırım çünkü telefon çalışıyormuş. Neyse geçmiş olsun
alternatif bi düşünce hoşuma gitti valla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Panişır
Pirinç de işe yarayabilirTelefonu pirincin içine göm. Pirincin nem çekme özelliği vardır, pilav nasıl yapılır onu düşün
+1 pirincin içinde 1 gün beklet olmazsa 1 gün daha beklet çalışır.
-
bataryayı çıkar teli pirince göm panpa 3-4 gün dursun garanti olur -
yan yatır düzelir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X