Şimdi Ara

telefonun çalındımı kayboldumu mobil izleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size şimdi samsung cep telefonlarınn en iyi özelliklerinden biri olan mobil izleyici anlatcam ve nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olcaksınz ...

Soru: Mobil İzleyici Ne İşe Yarar??
    Cvp: Mobil izleyici telefonnuzn başka biri tarafından sim kartı takılmak süretiyle sizi bilgilendirme servisidir. Eğer telefonunuza başka biri sim kart takmış size telefonn İMEİ numarası size SMS olark gelir ve bunu savcılığa delil olark sunabilrsin ...

Nasıl Yapıldığına gelince??

Ayarlardan Güvenliğe Gelelim.
    Sonra En aşağıdan mobil izleyici bölümüne gelip tıklayalım.
    bizden telefonn şifresini istiyck onu girelim. daha sonra mobil izleyiciye açık diyelim alıcılardn size ulaşılack telefn numarasını girip kayıt edelim hepsi bu kadar ..

EE O kdr Anlattm İNŞ Emeğe Saygı Yapıp Yorum + Rep Verirsinz.

İşte Size Kaliteli Konu

• Hıımm,,Güzel bir açıklama ağzına,eline sağlık arkadaşım..Paylaştığın için ayrıca teşekkürederim

Yorumu yaptım ama rep olayını yapmasam artık böylee repsiz idare et
  • rep olsa şimdiye binbaşıolduydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: byonr

rep olsa şimdiye binbaşıolduydum

bak orada haklısın iştee
    Merak etme arkadaşım binbaşı olacağın günlerde gelecek,,biraz zaman alabilir ama olurr

• quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

bak orada haklısın iştee
    Merak etme arkadaşım binbaşı olacağın günlerde gelecek,,biraz zaman alabilir ama olurr

inşallah istesem 1 haftada olurumda sabah akşam çıkmadan mesaj yağdırmak lazım 307 oldu galiba 1000e çok var daha

• Sanırım mobil izleyici mesaj gönderirken hatta kontör olması gerekiyor. Eğer hatta kontör yoksa geçmiş olsun.
  • teşekkürler. neredeyse bir senedir samsung kullanıyorum bu özelliği hiç farketmemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bak orada haklısın iştee

inşallah istesem 1 haftada olurumda sabah akşam çıkmadan mesaj yağdırmak lazım 307 oldu galiba 1000e çok var daha

Yok yok 308 olmuşş

Öyle diyosunda boş yere mesaj yağdırmak olmazz,,paylaşımlara aynen devamm

• +1
    quote:

quote:

quote:

quote:

bak orada haklısın iştee

Yok yok 308 olmuşş

Öyle diyosunda boş yere mesaj yağdırmak olmazz,,paylaşımlara aynen devamm

• arkadaşlar ben bu özelliği kendi telefonumda aktifleştirmiştim fakat aynı şeyi arkadaşımın telefonunda bugün denedim ama telefon şifresi girilen bölümü geçemedim. kendiminkinde ne girdim hatırlamıyorum ama başarmıştım :). acaba sizler biliyormusunuz u600 için telefon kodunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diday

arkadaşlar ben bu özelliği kendi telefonumda aktifleştirmiştim fakat aynı şeyi arkadaşımın telefonunda bugün denedim ama telefon şifresi girilen bölümü geçemedim. kendiminkinde ne girdim hatırlamıyorum ama başarmıştım :). acaba sizler biliyormusunuz u600 için telefon kodunu?

eger kendisi bir kod ayarlamamissa samsungun kodlari ya dort tane sifir(0000) ya sekiz tane sifir(00000000) o da olmazsa ya 1234 ya da 12345 dene.....bunlar da olmazsa o zaman gecmis olsun kardesim baska kod hic deneme....bu verdigim kodlardan biri olmazsa baska kod olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.