Bildirim
TELEFONUMU TÜRKÇE NASIL YAPARIM???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6630 İÇİN? -
6630'unu yurt dışından mı almıştın. Yoksa cihazını 6630ME yapmaya mı kalkıştın? 6630ME yaparken Türkiye kodu yerine başka birşey girdiysen NSS'den, o zaman ingilizce olması normal. Türkiye kodunu girip NSU ile update yapmayı dene. -
http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_NSS//tm.htm#12772483
Buyur kardeş buradan düzeltme yapabilirsin. -
NOKIA 6630 TELEFONUMU ÜLKEMİZDEN ALDIM.TÜRKÇEYDİ.GEÇEN NOKIA NIN SİTESİNDEN VERSİYON YÜKSELTEYİM DEDİM ŞİMDİ İNGİLİZCE OLDU.FORUMDA KULLANDIĞINIZ KISALTMALARI ANLAMIYORUM.FORUMA ÇOK ACAMİYİM.BANA BU KONUDA CİDDİ BİR YARDIM LÜTFEN.TAVSİYE EDİLEN PROGRAMDA HANGİ KODU GİRERSEM TÜRKÇE OLUR.RAKAMLARINI YAZARSANIZ SEVİNİRİM.İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR. -
buyur kardeş bu kodu gir direk hem türkçe hemde music edition yap 0527815 -
ALTUG KARDEŞ OLMUYOR.TÜM DENİLENLERİ YAPIYORUM AMA DİL SEÇENEKLERİNDE SADECE OTOMATİK-İNGİLİZCE-ALMANCA VE FRANSIZCA VAR.TÜRKÇE YOK OTOMATİK SEÇENEĞİNDE SADECE İNGİLİZCE OLUYOR.LÜTFEN DETAYLI BİR YARDIM.TELEFONUMUN VERSİYONU 6.03.40.ACİL YARDIM -
no kodu telefona girdiysen eğer yani bilgisayardaki nss programıyla düzenlice kurduysan sonra tekrar nokia softasre uptader dan uptade etmen gerekiyor o zaman kesinlikle olcak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X