Şimdi Ara

Telefonumdaki resimleri bilgisayara atamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar telefonumu bilgisayara usb ile taktığımda daha önceden apple iphone olarak bilgisayarımda çıkıyordu şimdi çıkmıyor ve çektiğim video kayıtını bilgisayara atamıyorum 2 gündür uğraşıyorum daha önceden bilgisayarımda çıkan apple dosyası usb taktığımda sadece şarj oluyor nasıl videoyu bilgisayarıma atarım icloud da baktım atmamış oradan indirmeyide deneyecektim



  • Windows 10 kullanıyorsanız windows icloud uygulamasını kurduktan sonra deneyebilirsiniz veya onedrive isimli uygulamayı
  • En sağlıklısı; iTunes programı ile hareket etmek. Ancak programla uğraşmak istemiyorsanız tabi farklı bir kablodan denemenizi, aksi halde telefonunuzdan "Ayarlar / Genel / Sıfırla / Lokasyon ve Gizlilik" kısmına girip sıfırladıktan sonra tekrar taktığınızda "Bu Bilgisayara Güven" derseniz görüntüleyebilirsiniz. Çünkü şarj ediyorsa kabloda herhangi bir sıkıntı olmaması muhtemel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diselusuji -- 25 Aralık 2018; 23:39:24 >
  • Documents uygulaması ile transfer edebilirsiniz.Bu uygulama çok kullanılan bir dosya yönetim uygulaması.Uygulama WebDAV özelliği içeriyor.Yani tarayıcı üzerinden belge,dosya paylaşımı yapabilirsiniz.

    İlk önce Documents ayarlarından WebDAV'a girin.Sonra masaüstü tarayıcınıza WebDAV bölümünde bulunan alan adını yazın ve girin.

    Telefonumdaki resimleri bilgisayara atamama sorunu


    Girdikten sonra altta gördüğünüz ekran karşınıza gelecek.Buradan "Upload Files" butonu ile telefona PC'de bulunan belge ve dosyaları gönderebilirsiniz.


    Telefonumdaki resimleri bilgisayara atamama sorunu


    Telefondan bilgisayara belge,dosya göndermek için ise ilgili belgeleri Documents uygulaması içine atın.Paylaş - Dosyalar'a Kaydet - Documents adımlarını izleyin.

    Sonra yukarıda dediğim işlemleri yapın.İndirmek istediğiniz belgeleri seçin ve indirin.

    En önemli özelliği bu uygulamaya bir belge,dosya ve video aktarırken bekletmemesi.Anında aktarıyor.Mesela telefonumdaki yüksek boyutta videoları bu uygulama üzerinden hemen bilgisayara indirebiliyorum.Yani upload olayı yok.

    Dezavantajı ise aktarım sırasında Documents uygulamasını kapatmamak gerekiyor.Bağlantı kopuyor.

    (Kullanmak için ilk önce iPhone'daki Dosyalar uygulamasına girin ve Documents uygulamasına erişim izni verin.)


    https://itunes.apple.com/us/app/documents-by-readdle/id364901807?mt=8




  • ben itunes vs uğraşmıyorum. mail ile diğer mail hesabına gönderiyorum, bilgisayardan maile giriş yapıp indiriyorum fotoları. gerçi onuda 3-4 ayda 1 kere kullanıyorum. bence itunes alışana kadar çok uğraştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.