Şimdi Ara

telefonumda jailbreak var nasıl kaldırırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.İos 6.0.1 iphone 4s sahibiyim e normal olarak jailbreak de yaptım zamanında ama şimdi onu kaldırmak istiyorum biri anlatabilir mi ?
    2.ben kaldırırsam restore falan edersem fotoğraflarımı ÖZELLİKLE NUMARALARIMI kaybeder miyim kaybetmemek için bi yöntem varmı?
    3. bi sorunum daha var oda ben şuan ki sürüm 7.1 mi 7.2 mi bilmiyorum onu yapmak istemiyorum onlara geçmeden 7.0 yapabilirmiyim?

• Ilex rat diye forumda bir tweak geziyor onunla mevcut sürumde restore yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweak ı söleseydın keşke
  • semi restore yada ilexrat çözümün ama önce yedek alman lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yedek alıyorum?
  • Kardeş Sıfırla Full Sonra Yeni Sürüme Geç Sonra Yeni Itunes Kimlik Aç

Telefon Numaralarını

SIM'de İse Numaralar Gitmez SIM'De değil ise not defterine yaaz
  • Biri de yazmamış ilex restore ile jb KALKMAZ diye ... Sadece bulunduğun sürümde bi nevi format atarsın ama jb kalkmaz eger komple temizlemek istiyorsan sürüm yükselir restore edersen 7.1.1 yüklenir .. Yafa 7.1 istiyorsan imzaları açık onu da yukleyebilirsin bilgi kaybı yasamazsın restore etmeden önce yedekle pc ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler yedekleme yaptım
    BİRİ JAİLBREAK LI İOS 6.0.1 İPHONE 4S İ NASIL JAİLBREAKSIZ İOS 7.0.2 YAPABİLİRİM SÖYLEYEBİLİRMİ
  • 7.0.2 yapamazsın; şu an 7.1.1 yapabilirsin.
    iLexR.A.T. ile jbnin ilk yapılmış haline dönebilirsin 7'ye geçmek istemiyorsan.

Enteresan olanjb yapmışsın, ne kadar zamandır da kullanıyorsun. Lakin jbden nasıl kurtulacağını bilmiyorsun. Mazallah ya cihaz çökseydi, ne yapacaktın? Acil yardım konusu mu başlatacaktın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

7.0.2 yapamazsın; şu an 7.1.1 yapabilirsin.
    iLexR.A.T. ile jbnin ilk yapılmış haline dönebilirsin 7'ye geçmek istemiyorsan.

Enteresan olanjb yapmışsın, ne kadar zamandır da kullanıyorsun. Lakin jbden nasıl kurtulacağını bilmiyorsun. Mazallah ya cihaz çökseydi, ne yapacaktın? Acil yardım konusu mu başlatacaktın.

aynen kardeşim haklısın yalnız ilexrat olayını anlamadım
    ilexrat ile herşeyim silinecek fakat jb gitmiycek öle mi?
  • silversteed S kullanıcısına yanıt
    Cihazındaki hiçbir şey gitmeyecek. Sadece tüm tweakların silinecek ve sanki yeni jb yapmışsın gibi olacak. Yine de bir yedek almayı ihmal etme ger ihtimale karşı. Semi restore ve iLexRat tweakını biraz araştırırsan oldukça basit olduklarını göreceksin.

• Buyur arkadaşım işine yarar umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/f_//tm.htm#75557305
  • Semi restore araştırın hem 6.0.1 de kalırsınız hem de jailbreak silinir

• Tak bilgisayara aç itunes'u bas geri yukleye telefonu sifir haline ancak en guncel surume yani 7.1.1'e yukselsin. Tabi bundan once rehberin yedegini bir yere almaya unutma. Eger mail adresiniz tanimli ve kisiler yedekleme aciksa kisilerinizin yedegi zaten mailinizde vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.