Şimdi Ara

Telefonum Ulaşılamıyor Gözükecek ve Ben Görücem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
37.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu arada bir kapatıp kafa dinlemek istiyorum ama kimin aradığınıda öğrenmek istiyorum. Nasıl olabilir böyle bir şey bileniniz var mı?

• Avea olsaydı çözümü biliyordum,şöyleki;
    Ulaşılamayan bir numaraya yönlendiriyorsun,seni arayan kişi "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" anonsu duyuyor ve sana o arayan kişinin numarası "arayan kim" servisiyle mesaj olarak geliyor
    ama Turkcell ile böyle olay olmuyor
    Çözüm bulursan alıntılar msın? Bana da lazım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende vodafonede biliyorum :)
    vodafone hattın varsa Türkcell hattına beleş alabilrsin :)

saolsun vodafone avea hattıma beleşten gönderiyor arayanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Avea olsaydı çözümü biliyordum,şöyleki;
    Ulaşılamayan bir numaraya yönlendiriyorsun,seni arayan kişi "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" anonsu duyuyor ve sana o arayan kişinin numarası "arayan kim" servisiyle mesaj olarak geliyor

Turkcell' de yapıyor onu. Ama işe yarıyor mu bu? Yani o yönlendirdiğim numara birisinin çıkar diye korktum ben, sakata gelmeyeyim. Ve birde telefon kapalıyken arayanları nasıl öğreneceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

quote:

Turkcell' de yapıyor onu. Ama işe yarıyor mu bu? Yani o yönlendirdiğim numara birisinin çıkar diye korktum ben, sakata gelmeyeyim. Ve birde telefon kapalıyken arayanları nasıl öğreneceğiz?

Turkcell de yönlendiriyor zaten,
    Ben onu demiyorum,üstte Avea ile yaptığım işlemi Turkcell yapmıyor
    Turkcell ile ulaşılamayan bir numaraya yönlendirirsen,seni hiçbir şekilde arayamazlar,arayınca sen meşgulsün gibi arayan kişinin araması hemen kesiliyor,herhangi anons vermiyor..

Arayanı bil mesajı da gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Turkcell de yönlendiriyor zaten,
    Ben onu demiyorum,üstte Avea ile yaptığım işlemi Turkcell yapmıyor
    Turkcell ile ulaşılamayan bir numaraya yönlendirirsen,seni hiçbir şekilde arayamazlar,arayınca sen meşgulsün gibi arayan kişinin araması hemen kesiliyor,herhangi anons vermiyor..

Arayanı bil mesajı da gelmiyor

''Yapılan tüm aramaların kısıtlanması için:
    *33*şifre# yazıp YES tuşuna,

İptali için:
    #33*şifre# yazıp YES tuşuna basınız.

Yapılan tüm uluslararası aramaların kısıtlanması için:
    *331*şifre# yazıp YES tuşuna,

İptali için:
    #331*şifre# yazıp YES tuşuna basınız.

Gelen tüm aramaların kısıtlanması için:
    *35*şifre# yazıp YES tuşuna,

İptali için:
    #35*şifre# yazıp YES tuşuna basınız. ''

Şöyle bir şey buldum. Annemin telefonundan denedim, aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor. Şifre yerine eğer değiştirmediysen '' 0000 '' yazman gerekiyormuş. Tamam burada sıkıntı yok ama kim aradı mesajı gelmiyor. Turkcell' in öyle bir servisi var ama 1 tl. Bende şuan kontör olmadığı için deneyemiyorumda. Sizde o servis varsa deneyebilir misiniz, böyle yapınca bilgilendirme mesajı geliyor mu diye? Ona göre kontör yükleyeceğim.

• quote:

Şöyle bir şey buldum. Annemin telefonundan denedim, aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor. Şifre yerine eğer değiştirmediysen '' 0000 '' yazman gerekiyormuş. Tamam burada sıkıntı yok ama kim aradı mesajı gelmiyor. Turkcell' in öyle bir servisi var ama 1 tl. Bende şuan kontör olmadığı için deneyemiyorumda. Sizde o servis varsa deneyebilir misiniz, böyle yapınca bilgilendirme mesajı geliyor mu diye? Ona göre kontör yükleyeceğim.

engelleme yaptın sen engelleme ile işin yok yönlendirme yapacaksın sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

engelleme yaptın sen engelleme ile işin yok yönlendirme yapacaksın sen

Fark yok, ikisinde de bu numaraya ulaşılamıyor demesi lazım ve diyorda? Turkcell' de yönlendirme işi sıkıntı olduğuna göre en mantıklısı bu

• quote:

Fark yok, ikisinde de bu numaraya ulaşılamıyor demesi lazım ve diyorda? Turkcell' de yönlendirme işi sıkıntı olduğuna göre en mantıklısı bu

Türkcell de olmayabilr ama engelleme yapınca aradığınız kişi şuanda görüşme yada çağrı kabul etmiyor der. yonlendirme olmadığı sürece

ama vodafone hat bulursun hem ulaşılamıyor der hemde Türkcell hattına arayanların mesajı gelir.
  • En basitinden ben 3g wifi modemime sim'i takıyorum mesajları görebiliyorum internete girebiliyorum kimse bana ulaşamıyor ve mesaj olarak geliyor kim aramış diye sıkıntı yok :) eğer modemin var ise en kısa yol öyle olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Türkcell de olmayabilr ama engelleme yapınca aradığınız kişi şuanda görüşme yada çağrı kabul etmiyor der. yonlendirme olmadığı sürece

ama vodafone hat bulursun hem ulaşılamıyor der hemde Türkcell hattına arayanların mesajı gelir.

Hocam diyorum ki annemin telefonundan aradım kendimi ve ulaşılamıyor diyordu? Kapalıymış gibi gösteriyor işte, engelleme felan yok. Vodafone hat maalesef yok, eskiden vodafone' dum keşke geçmeseydim turkcell e

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

En basitinden ben 3g wifi modemime sim'i takıyorum mesajları görebiliyorum internete girebiliyorum kimse bana ulaşamıyor ve mesaj olarak geliyor kim aramış diye sıkıntı yok :) eğer modemin var ise en kısa yol öyle olacaktır.

Biglisayardan mı görüyorsunuz? Abimin vınn modemi var turkcell, ona taksam sim i bilgisayardan görebilir miyim gelen mesajları?
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Sana ulaşamazlar ve mesajlardan kim aramış görebilirsin ayrıca seni arayınca aradığınız kişiye ulaşılamıyor demiyor direk dıt dıt dıt direk kapalı görünüyor :D Kimse anlamıyor tabikide
  • Misal bende istiyorum ki; dışarıda güneş olacak ama sıcak olmayacak. ara ara yağmur da atıştırabilir ama ıslanmayacam. uzakta da kar yağcak onu izleyecem. Mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyamix

Misal bende istiyorum ki; dışarıda güneş olacak ama sıcak olmayacak. ara ara yağmur da atıştırabilir ama ıslanmayacam. uzakta da kar yağcak onu izleyecem. Mümkün mü acaba?

Boş ve gereksiz mesajlar atmazsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.