Şimdi Ara

telefonum çalındı yardım lütfen off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta kadar önce benzinlikte telefonum çalındı.polise gittik savciliga basvurdum gereken herseyi yaptim.polis benzinlikteki kamera kayıtlarını incelemek icin gittinde 4 günde bir kayıtlarin silindigini sölemişler telefon 3gs di.bir arkadasımdan duyduguma göre imei değişiyormus ben blocklattirmadan önce adam degiştirdiyse telefonun birdaha bulunma şansı varmıdır acaba ayrıca bu imei degistirme işi nasıl işliyor bildigim kadariyla kayıtlı olmayan telefonlar kullanilamiyor ozaman kaydettirmeye ne gerek var kacak alip degistirir herkes bilgili biri acıklama yaparsa sevinirim telefon bulunurmu sonucta bir cok özelligi var yani telefon özelligini kullanmasa bile internete girer ipod olarak kullanir vs bu sartlar altinda telefonun bulunma sansı olurmu.ayrıca ögrenmek istedigim birşey daha var sonucta herkes yerli yerinde durmuyor geziyor sürekli telefonu kullansa bile imei den nasıl tespit edicekler ki adamın yerini yada bu tarz olaylarda telefonun bulunmasi icin illa satilmis olmasimi gerekiyor cünkü mantiksiz gelior yanı satmadan telefonun bulunmasi offfffff hata bende aslında wc ye kadar gittim geldim telefon yoktu anahtari biraktim salak gibi üstünde hep benzin aldıgım yer diye herkeste tanıyor zaten

• öncelikle geçmiş olsun.
    3gs lerde imei değiştirme olayı yok sadece 2g lerde var.
    zaten bu ara iphone çalınmaları arttı.
    beklemekten başka yapacağınız bişey yok maalesef...
  • telefon olarak kullanmasa bile bulabilirlermi bide savci bi süre sonra takipsizlik karari cikiyor dedi offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoS # DamnedGirL

telefon olarak kullanmasa bile bulabilirlermi bide savci bi süre sonra takipsizlik karari cikiyor dedi offf

Canını sıkma adam alıp sadece ipod için kullanmak için çalmadı ya satarsa çok iyi olur bulunması kolay olur biraz sabret ama ilk aramada bulamasalar bi daha adliyeye başvur bende de öyle oldu ilk aldığım telefonu çaldırdım ilk aramada bulunmadı ama 2.de bulundu tel ta elime kadar geldi büyük geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.