Şimdi Ara

!! Telefonum çalındı.. Hukuki olarak ne yapabilirim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz 1 aylık olan 6120c telefonum dün eminönü alt geçidinde kimliği belirsiz kişilerce çalındı. maalesef birazda tedbirsizliğim nedeni ile montumun dış cebine koyduğum esnada sezdirmeden çalmışlar.. ne yapabilirim.. tekrar elde etmem zor ama imei numarasını bildirerek telefunumu kullanıma kapatabilirim bildiğim kadarı ile.. bunun dışında ne tavsiye edersiniz..

• 444 9 777 den imei numarasını verip kullanıma kapattırırsın..

Adam telefonu denize atmazsa ( savcılıga suç duyurusunda bulunup telefonun bulunmasını beklersin)
  • denize atcaksa niye çalsın ki..

hemen sim kartı atmış..
  • Savcılık, mahkeme, polis...
    Git kendine yeni bir telefon al...
    O telefon çoktan parçalara ayrılmış zombiye dönüştürülmüştür.
  • arkadaşım karakola gideceksin imei yi alacak onlar telefon herhangi bir yerde açılırsa da bulacaklar
  • Türkiyedeyiz kardeş malesef pek bişey olacağını sanmam
  • açıkçası bulunma konusunda benim de pek ümidim yok..

madem bana yar olmadı ona da yar olmasın diye düşünüyorum..

Not: zaten şarjı da az gidiyordu. sinir olmuştum telefona.. (kendi kendini avutmakta diyebilirsiniz..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbf2001 -- 6 Nisan 2008; 14:29:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramonJC

444 9 777 den imei numarasını verip kullanıma kapattırırsın..

Adam telefonu denize atmazsa ( savcılıga suç duyurusunda bulunup telefonun bulunmasını beklersin)

Bu iyi oldu ben arayip 1 sene once gasp edilen teli kapattıram
  • Allah tan geçen ki vatan indiriminden almıştım.. 365 ytl ye.. birde normal fiyatı olan 510 ytlden alıp çaldırmak vardı.. (kendi kendini avutma devam ediyor)
  • Çaldırdığın ilçenin savcılığına dilekçe vereceksin. Bundan başka da yapabileceğin birşey yok.

Benim başıma geldiği gibi yaklaşık 1 yıl sonra savcılık sana şöyle bir belge gönderecek:

"Dava dosyası yeterli delil bulunamadığından kapatılmıştır."
  • benim dell inspiron 6000 laptopumu caldılar sen ne diyon yaa öbürkü dünyada görüşecez ama onlarla ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

benim dell inspiron 6000 laptopumu caldılar sen ne diyon yaa öbürkü dünyada görüşecez ama onlarla ı

geçen sene benim arkadaşında 1700 liralık Dell laptop u evine giren hırsızlarca çalındı.. Demek ki Dell almamak gerekiyor..

neyse ümitli değilim bulunacağından.. sadece sizinle paylaşmak istedim..

herkese teşekkürler...

• üzüldüm ya
  • bn yıllar önce telefnmı çaldırmıştım o zmnlar liseye gdydm bu sene mezn oldm ve cvp geldi telefnnz bulunamdı diye
  • yargitaya git....
  • Geçmiş Olsun Kardeş
  • şimdi mutfağa gideceksin. damacana suyun kapağını açacaksın. dolaptan 1 bardak çıkaracaksın. damacanadan bardağa su dolduracaksın.Afiyetle suyu içeceksin.yapacagınız bu kadar basit. anlaşıldı tamam
  • Bulunur bulunmasınada ,memlektimin derdi çok o işlere bakmazlar
  • 3 tane telefon çaldırdım. ikisi için dilekçe vs. gerekli işlemleri yaptırdım. aradan 3 sene geçti ve hala ses yok. isteseler çabucak bulurlar.
    türkiye işte, ne beklersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.