Bildirim
telefonum çalındı .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone'larda uzaktan takip yok muydu yahu ? _____________________________ Microsoft: Xbox 360
Sony: PSP | Vita | PlayStation 4
Nintendo: Game Boy Advance SP | DS Lite | DSi | 3DS | Switch -
Burda ne bekliyon kardeş FBI mıyız biz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
IMEI numarası vardır kutusunu atmadıysan polise yürü olmadı savcılığa dilekçe
Geçmiş olsun
Bayiden de bakabiliyorlar orayada bi danış derim_____________________________ Bir saniyesine bile hakim olmadığınız bir dünya için;bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kürkünü Satan Kedi
Geçmiş olsun
Bayiden de bakabiliyorlar orayada bi danış derim
imei nuamrası elimde yarın polise gidicem başka yapıcak bişi gelmiyo aklıma işin kötüsü ailem öldürücek beni ._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ApmomoTR12
quote:
Orijinalden alıntı: Kürkünü Satan Kedi
Geçmiş olsun
Bayiden de bakabiliyorlar orayada bi danış derim
imei nuamrası elimde yarın polise gidicem başka yapıcak bişi gelmiyo aklıma işin kötüsü ailem öldürücek beni .
keşke programını ekleseydin İphonumu bul diye programı var :S_____________________________ Bir saniyesine bile hakim olmadığınız bir dünya için;bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. -
çok geçmiş olsun, karakola gitmekten başka ne yapılır pek bilmiyorum. _____________________________ ASUS N56VZ Intel Core i7 3630QM 2.4 GHz - NVIDIA GeForce GT 650M - Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD - 16 GB ram 1600 mhz - Windows 7 - Xiaomi Redmi Note 8 -
iPhone'umu bul la bul. Sonra tek başına gitme ama oraya polise göster konumu. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafalkoc123
iPhone'umu bul la bul. Sonra tek başına gitme ama oraya polise göster konumu.
adam tek başına gidecek böbrekte telefonla beraber gidecek
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eneox
quote:
Orijinalden alıntı: mustafalkoc123
iPhone'umu bul la bul. Sonra tek başına gitme ama oraya polise göster konumu.
adam tek başına gidecek böbrekte telefonla beraber gidecek
http://onedio.com/haber/kayip-akilli-telefonunun-izini-suren-genc-olduruldu-530450 olmuş
Ha bildirimde bulunmazsan alınır satılır ve kullanılır._____________________________ -
quote:
allahım ne yapıcam ben o alanın allah belasını versin .
İkinci eli 700 800 durumun varsa al bi tane aynı renk bişey söyleme babana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sai6
quote:
allahım ne yapıcam ben o alanın allah belasını versin .
İkinci eli 700 800 durumun varsa al bi tane aynı renk bişey söyleme babana
malesef ölye bir durumum yok . Allahın cezaları nasıl bir duruma soktular beni..._____________________________ -
Telefonun açık şu anda. _____________________________ -
Moda sahilde kaptilarsa kesin oranin insani degildir.tahminimce bagcilardan gelio kiz tavlama pesinde olan virrolardir.ustelik telefonun simdiye satilmistir bile bulman cok zor yinede polise bildir (bu karisiklik icinde asla ilgilenmeyeceklerini biliyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar telefonum çalıyo şu anda kapatmamış sizce ne yapmalıyım ?? _____________________________ -
arkadaşlar telefon kesin almış biri ama ya çok salak yada bana ulaşcak gün içinde bilmiyorum ama hattım açık tel açık şu anda sizce ne yapmalıyım. _____________________________ -
Tamam seni anlıyorum fakat bir telefon için kendini bu kadar yıpratmana gerek yok. _____________________________
Benzer içerikler
- terasta mangal yakmak yasak mı
- gnd bilişim yorumları
- talcid zararları
- oto yıkama isimleri
- 5 cl içki nerede satılır
- nokia lumia 1520
- modern combat 4
- telegram indirim kanalları
- samsung projeksiyonlu telefon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler