Şimdi Ara

Hesabım çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb 1 2 yıl once Adem aydın adında bir arkadastan hesap almistim. Cift hak olarak. Mail ve sifre değiştirilmis ikili dogrulama koduna rağmen. Kendisinin iletisim bilgileri yok bende.kendisi yardimci olursa sevinirim tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar referans da olsa hesabı ilk açan kişi istediği zaman geri alabilir hesabı. Burada referans li kişinin de suçu olmaz. Sonuçta o da başka birinden aldıysa istesede müdahale edemez diye biliyorum ben

• slim_dante kullanıcısına yanıt
    Oda başkasından aldıysa ve iadeyi o almadıysa illaki suçlamak doğru olmaz. Peki mail adresi değiştirilemiyor mu?

• Mail adresi değiştirilebilir. Ama bildiğim kadarıyla hesabın ilk sahibi yine müracaat edip hesabı alabiliyor galiba. Satın aldığı oyunun faturası ile başvuru yapıp alabiliyor galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım çalındı
    7 yıl önce açıldı
    Psn hesabım çalındı!
    3 hafta önce açıldı
    hesabım çalındı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman ilk sahibi olan ve irtibat bilgileri veren biri ile alışveriş yapmak lazım. Ek olarak dürüst satıcı. Enteresan ben öyle bişi yapmaya utanırım. Millete bak. Neyse bende bi tane şansımı denerim. 1 yıl kalsa oda yeter.

• Onu da bulmak zor hocam. Genelde referansli kullanıcı öncelikli almaya çalışın. Birde bitirince çok tutmayın hesabı elinizde bence

• Benimde Seciro oyunum gitmisti.Hesabin sifresini degistirdiler.Cok el değiştirmemiş ilk sahibinden almakta fayda var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.