Bildirim
Telefonum Açılmıyor - HTC One M7 (Lütfen yardım)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba, cihazı kapalıyken usb ile bilgisayara bağladığınızda omap veya qualcomm_hs_usb_loader benzeri şekilde görüyormu pc ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Depape
Merhaba, cihazı kapalıyken usb ile bilgisayara bağladığınızda omap veya qualcomm_hs_usb_loader benzeri şekilde görüyormu pc ?
Hayır hocam görmüyor sadece bilgisayara takınca aygıt yükleniyor diyor dolduğunda kapanıyor ve yine gelmiyor. -
Bilgisyarima sağ tıklayıp yönet kısmından aygıt yoneticisine girin cihazı bağladığıniz anda bağlantılar-com-lpt bölümünde yeni bir satır belirecek fotoğrafını çekip gönderebilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seçili olan satır beliriyor hocam. -
Evet yukarda tahmin ettiğim gibi. Maalesef çok büyük ihtimal mmc çip arızası yani mekanik bir sorun cihazın garantisi varsa mutlaka garanti belgenizdeki firma ile görüşün
quote:
Orijinalden alıntı: Depape
Evet yukarda tahmin ettiğim gibi. Maalesef çok büyük ihtimal mmc çip arızası yani mekanik bir sorun cihazın garantisi varsa mutlaka garanti belgenizdeki firma ile görüşün
Yarın nasip olursa götüreceğim.Eğer kullanıcı kaynaklı bir sorun derlerse bana maliyeti ne kadar olur ? -
Anakart değişimi gerekecek çok yüksek maliyet çıkar ama kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum
Teşekkür ederim hocam ilginiz için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X