Şimdi Ara

Telefonum Açılmıyor - HTC One M7 (Lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonu şarj ettim %90 lar dayken çıkardım 5 dk oynadım telefon birden kastı hiçbir tuş çalışmıyordu.Biraz bekleyeyim dedim geldiğimde telefon kapalıydı ve açılmıyor.Güç tuşu ve ses - ile + yı tek tek denedim 20 saniye bastım yine yok.Garanti kapsamına girer mi ve bir yöntemi var mı ?

• Merhaba, cihazı kapalıyken usb ile bilgisayara bağladığınızda omap veya qualcomm_hs_usb_loader benzeri şekilde görüyormu pc ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depape

Merhaba, cihazı kapalıyken usb ile bilgisayara bağladığınızda omap veya qualcomm_hs_usb_loader benzeri şekilde görüyormu pc ?

Hayır hocam görmüyor sadece bilgisayara takınca aygıt yükleniyor diyor dolduğunda kapanıyor ve yine gelmiyor.
  • Bilgisyarima sağ tıklayıp yönet kısmından aygıt yoneticisine girin cihazı bağladığıniz anda bağlantılar-com-lpt bölümünde yeni bir satır belirecek fotoğrafını çekip gönderebilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Telefonum Açılmıyor - HTC One M7 (Lütfen yardım)

seçili olan satır beliriyor hocam.
  • Evet yukarda tahmin ettiğim gibi. Maalesef çok büyük ihtimal mmc çip arızası yani mekanik bir sorun cihazın garantisi varsa mutlaka garanti belgenizdeki firma ile görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: Depape

Evet yukarda tahmin ettiğim gibi. Maalesef çok büyük ihtimal mmc çip arızası yani mekanik bir sorun cihazın garantisi varsa mutlaka garanti belgenizdeki firma ile görüşün

Yarın nasip olursa götüreceğim.Eğer kullanıcı kaynaklı bir sorun derlerse bana maliyeti ne kadar olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart değişimi gerekecek çok yüksek maliyet çıkar ama kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum

• Teşekkür ederim hocam ilginiz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.