Şimdi Ara

Telefonu satsammı satmasammı ne yapacağıma karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler fikirlerinizi almak istiyorum. 4S'im var. İlan verdikten 1 hafta sonra satmak istemediğimi farkettim. Satarsam üstüne para koyup Eylül çıkıcak olan yeni nesil iPhone alacaktım. O parayı biriktirmekte zor geliyor bana. Şimdi sattım sattım. Satmazsam daha adam akıllı fiyata satamam. Ne yapmamı önerirsiniz. 4S'le gittiği yere kadar gidiyimmi yoksa satıyımmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berlinkaplanı

Beyler fikirlerinizi almak istiyorum. 4S'im var. İlan verdikten 1 hafta sonra satmak istemediğimi farkettim. Satarsam üstüne para koyup Eylül çıkıcak olan yeni nesil iPhone alacaktım. O parayı biriktirmekte zor geliyor bana. Şimdi sattım sattım. Satmazsam daha adam akıllı fiyata satamam. Ne yapmamı önerirsiniz. 4S'le gittiği yere kadar gidiyimmi yoksa satıyımmı?

Tamamen size kalmış bir şey ama bana sorarsanız satın derim iphone 4s sizi götürür ama bu fiyata bidaha satamıyacaksınız ve yeni iphone çıkınca onu isteyeceksiniz bence satıp çıkana kadar bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: [OYUN]

quote:

Beyler fikirlerinizi almak istiyorum. 4S'im var. İlan verdikten 1 hafta sonra satmak istemediğimi farkettim. Satarsam üstüne para koyup Eylül çıkıcak olan yeni nesil iPhone alacaktım. O parayı biriktirmekte zor geliyor bana. Şimdi sattım sattım. Satmazsam daha adam akıllı fiyata satamam. Ne yapmamı önerirsiniz. 4S'le gittiği yere kadar gidiyimmi yoksa satıyımmı?

Tamamen size kalmış bir şey ama bana sorarsanız satın derim iphone 4s sizi götürür ama bu fiyata bidaha satamıyacaksınız ve yeni iphone çıkınca onu isteyeceksiniz bence satıp çıkana kadar bekleyin

+1

•  Telefonu satsammı satmasammı ne yapacağıma karar veremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba öncelikle 4s gibi guzel bir cihaz var eliniz de simdi duşunun biraz cihazi sattın eline 1000 tl gecti Eylül'e kadar o parayı sakladin bir yandan da üzerine para biriktirmek zorundasın fakat elinde telefonunda yok o zamana kadar telefon kullansan bile iphone. Ye alıştığın icin can sikintisi olacak her neyse bunu geçtik 5s çıktığın da çıkar çıkmaz alabilecekmisin okadar parayı dokebileceksen sen bilirsin ama ilk çıkışda 2.400 hatta 2.500 gibi bir rakamlarda olacağı kesin birsey apple ürünleri fiyatı cok düşen birsey de degil dusmesi icin de en az 2 ay kafadan bekleyeceksin Temmuz'da sattın Eylül'de tel cikti 2 ay parası düşecek 2 ay etti 4 ay hem bekleyeceksin hemde üzerine okadar para saymak kardeş düşüncene saygiliyim fakat bu dedigin sey cok uzun hikaye simdi satıp elime para gececek diye çektiğin çileye bak 4s fıstık gibi telefon kullan gitsin ileride eline para geçer üstüne koyar alırsın cok uzun yazdım yine

• Madem öyle sat 1-2 aya ekle üstüne 1500 tllik garantili 2. el 5 lerden al.

• bir daha şimdiki fiyattan satamazsın. şimdiki 2. el ip4 fiyatına düşecek 4s ler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu charı almalımıyım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.