Şimdi Ara

Telefonu nerede ve nasıl taşıyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bakıyorum 16...20 cm boyunda, 8-10 cm eninde telefonlar almış yürümüş.

Ben özel sektörde çalışıyorum, takım elbise giyiyorum. Siz bu telefonları gün içinde nerede taşıyorsunuz? Elinizde mi? Kamuflaj falan mı giyiyorsunuz?

Ceketin yan cepleri kapalı, 2 tane iç cep var oraya da ne girecek Allah bilir yani merak ettim. Hepiniz öğrenci misiniz, çanta mı taşıyorsunuz? Zenci pantolonu mu giyiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük telefon saçma

• 5.5 inç telefon kullaniyorum GM elite cebimde tasiyorum rahat sığıyor cebime

• Cebimde taşıyorum . Nasıl olduğunu da anlatayım. Telefonu elime alıp cebime koyuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: plog44

Cebimde taşıyorum . Nasıl olduğunu da anlatayım. Telefonu elime alıp cebime koyuyorum .

Sn plog44 ; belki size çok komik gelebilir ama bu şekildeki cevabı bu forum üyesi olarak size yakıştıramadım . Bu konuyu açan arkadaş örneğin Zenfone 6 gibi bir telefonu pantolon cebine koyup taşımak ve bu telefonla bir iş yerinde çalışmak çok zor olabilir düşüncesi ile sormuş olabilir. Karşılıklı arkadaşlar arasında ekspri yapılabilir ama bu şekilde cevabı bu forumda kullanmak bana biraz değişik geldi. Saygılar.
  • Pantolonumun cebinde taşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinliperili

Forumda bakıyorum 16...20 cm boyunda, 8-10 cm eninde telefonlar almış yürümüş.

Ben özel sektörde çalışıyorum, takım elbise giyiyorum. Siz bu telefonları gün içinde nerede taşıyorsunuz? Elinizde mi? Kamuflaj falan mı giyiyorsunuz?

Ceketin yan cepleri kapalı, 2 tane iç cep var oraya da ne girecek Allah bilir yani merak ettim. Hepiniz öğrenci misiniz, çanta mı taşıyorsunuz? Zenci pantolonu mu giyiyorsunuz?

ben santim olayını pek anlamadım ama bende mesai saatlerinde takım elbise giyen biriyim ve bende ceketin yan ceplerini kullanmayı sevmiyorum o yüzden ceketin sol iç cebine telefon harici hiç birşey koymuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.7' lik note 3 kullanıyorum. Slim fit kotuma çok rahat sığıyor. Hatta ayakta duruken hissedemiyorum desem yeridir. Otururken cebinizde olduğunu anlıyorsunuz.

Evet öğrenciyim.Çantamda var ama çantaya koymak pratik gelmiyor ve sonuçta insanın arkasında gözü yok. Her türlü tehlikeye açık :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 kullanıyorum,üstünde silikon kilif var ve gercek deriden bel kilifi yaptirdim bel kilifinda taşıyorum.çünkü özellikle yazin cepte terden nemleniyor telefon.kemerde takili kilifla rahat oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.