Şimdi Ara

Telefonu neden çocuklar açar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ne biçim ne zaman bi yeri arasam mutlak suretli yaşı 10 u geçmeyen birisi tarafından karşılanıyorum gelde derdini anlat sonrada

-Dııd dıııdd
    -Aloeoeoeeeee
    -Alo , mustafaların evi mi?
    -Sen kimsin?
    -Ya ben arkadaşıyım , mustafayı aramıştımda.
    -Ya tamam mustafa abimin bisürüüüü arkadaşı var sen kimsin?
    -!'))(=^'!=)!!^()'!)()(! BEN SAMET hem napcan sen benim kim oldugumu mustafayı versene!
    -Mustafa abim yok!
    dedi sonra pat diye kapattı telefonu .
    gelde delirme ne diye açtırırsın cocuga telefonu yav

• En gıcık olduğum şeylerden biridir....Çocuklar 10 yıl öncesine göre çok kötü yetiştiriliyor...bu da onların göstergelerinden biri...
  • düşünseniz her evde en az 5 tane cep telefonu....çocuklar açmasında kim açsın telefonu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

düşünseniz her evde en az 5 tane cep telefonu....çocuklar açmasında kim açsın telefonu....

Ben sabit telefondan bahsediyorum ama cep telefonunu açmaları daha vahim bir durum....
  • aynı durum ha cep telefonu ha sabit telefon.....coçukların telefonlara karşı önlenemez bi merakı var..
  • bende küçükken telefonu açınca karşımdakini bayaa bi terletirdim
  • walla benim ablam vardı 12 yaşıma kadar tlflara baktırmadı bana :) ayyy zaten ben de sevmiyorum... hele ki dedemse arayan 3 saat laf anlat... ooof ooof tlf yanımda çalsa bile açmıyorum evden bir başkasının açmasını bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev telefonu aranan numarayı göstermiyorsa, vatandaş telefona bakmak istemiyor.
    Eşler birbirinin arkadaşları veya akrabaları ile konuşmaktan çekiniyor.
    O yüzden çocuğa açtırıp ilgili kişiye veriliyor.

Bir de çocuklar 2-3 yaşlarında iken telefona alışmışsa çok kötü oluyor. Baba telefonla konuşuyor, çocuk kendini yerlere atıyor "ben de konuşçam" diye. Böyle çocukların konuşmayı bölmesindense baştan konuşmaları daha hayırlı oluyor.

Aslında konuşmaları kötü birşey değil. Bu onların gelişimi için gerekli ama bunun dozu ayarlanmalı. Her telefona baktırılmamalı. Konuşma kurallarına uymaları öğretilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

aynı durum ha cep telefonu ha sabit telefon.....coçukların telefonlara karşı önlenemez bi merakı var..

Neresi aynı?Cep telefonu özeldir kişiye aittir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.