Şimdi Ara

telefonu kullanınca internet kopuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eve net alalı 2 ay oluyor ilk bir ay ev telefonu ve modem aynı yerde duruyordu 2. ay babam yeni bir ev telefonu aldı ve oturma odasına koydu. artık telefon açılıp kapanınca internette çok kısa bi süre kesinti oluyor ya allah aşkına bunu nasıl çözebiliriz. dosya indiriyorum film indiriyorum pat bağlantı kopuyo nasıl çözeriz bunu bi yardım edin ya eski yerine koysak telefonu düzelme ihtimali var mı?

• adsl splitter alıp telefon hattına bağladıktan sonra tekli ucuna telefon hattını bağlayıp çiftli ucuna da telefonu ve modeme giden telefon kablosunu bağladınız mı iş bitmiştir. sorun çözüldükten sonra beni hatırlarsanız çok ama çok sevinirim:)
    XFX RADEON HD6950 (256BIT) GDDR5
    /CORSAİR force3 GT 120 gb SSD/Corsair Hydro Series H100/SEASONİC X850/Sunbeam Rheobus Extreme/CREATIVE SB X-FI XTREME GAMER/GEİL EVO CYCLONE RAM COOLER/ Logitech Z-5500 505W 5+1 Dijital Speaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

adsl splitter alıp telefon hattına bağladıktan sonra tekli ucuna telefon hattını bağlayıp çiftli ucuna da telefonu ve modeme giden telefon kablosunu bağladınız mı iş bitmiştir. sorun çözüldükten sonra beni hatırlarsanız çok ama çok sevinirim:)

o nedir şöle kalın kibrit kutusu kadar bişe değil mi 3 tane kablo girisi var? ayrıca evde bi telefon var

Orijinalden alıntı: b_la_c_k

eğer 2 telefon kullanıyorsan 2 sinide adsl splitter den alman gerekio buyuk bi ihtimal birini splitter dan diğerini ana hat kablosundan almışsınız

evede bi tane telefon var
  • evet adsl splitter kibrit kutusu gibi bişi line yazan yere hat kablosunu phone yazan yere telefon kablosunu adsl yazan yerede pc ye giden kabloyu bağlayın bağlantınız bu şekildeyse büyük bi ihtimal splitter bozuktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet adsl splitter kibrit kutusu gibi bişi line yazan yere hat kablosunu phone yazan yere telefon kablosunu adsl yazan yerede pc ye giden kabloyu bağlayın bağlantınız bu şekildeyse büyük bi ihtimal splitter bozuktur

E tt bundan var bizde o zaman başka odaya aldık diye kopuyo internet heralde çünküoturma odasında ayrı çıkış var (duvardaki telefon çıkışı) modemin olduğu yerde ayrı bi çıkıs var

Orijinalden alıntı: ugurcan90

quote:

evet adsl splitter kibrit kutusu gibi bişi line yazan yere hat kablosunu phone yazan yere telefon kablosunu adsl yazan yerede pc ye giden kabloyu bağlayın bağlantınız bu şekildeyse büyük bi ihtimal splitter bozuktur

E tt bundan var bizde o zaman başka odaya aldık diye kopuyo internet heralde çünküoturma odasında ayrı çıkış var (duvardaki telefon çıkışı) modemin olduğu yerde ayrı bi çıkıs var

telefona kabloyu splitter den cekmelisin yoksa internetin her telefon caldığında kopar

• evet splinterden kaynaklanıyordur.Yıllar önce benimde başıma gelmişti herzaman deil ama arada bir kopuyodu internet.

Orijinalden alıntı: Sonyali

evet splinterden kaynaklanıyordur.Yıllar önce benimde başıma gelmişti herzaman deil ama arada bir kopuyodu internet.

tamamdir öyle yapcez artık teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sonyali

evet splinterden kaynaklanıyordur.Yıllar önce benimde başıma gelmişti herzaman deil ama arada bir kopuyodu internet.

sana da teşekkürler kardeşim :)

Orijinalden alıntı: Qujaga

adsl splitter alıp telefon hattına bağladıktan sonra tekli ucuna telefon hattını bağlayıp çiftli ucuna da telefonu ve modeme giden telefon kablosunu bağladınız mı iş bitmiştir. sorun çözüldükten sonra beni hatırlarsanız çok ama çok sevinirim:)

ve son olarak sana da teşekkürler dostum sağolun :)

Yakın Olması neyi değiştirir son istanyonun..
  • kolay gelsin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.