Şimdi Ara

Telefonu Güncellerken Elektrik Giderse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baamın telefon ios 6 güncelle dedi daha önce güncellenirken elektrik giderse telefon kullanılamaz hale geliyor demişlerdi kendi telefonumu güncelledim elektrik gitmedi bu babamınki diye size danışayım dedim yardım edenlere teşekkürker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone da brick olma durumu yok, en fazla dfu moda geri döner diye düşünüyorum (şu itunes simgesinin çıktığı yer yanlış hatırlamıyorsam).

• sorun olmaz hocam
  • Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    Kesin eminmisin kardeşim ona göre güncellicem hava kötü elektrik gidebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Social-Adam

Arkadaşlar baamın telefon ios 6 güncelle dedi daha önce güncellenirken elektrik giderse telefon kullanılamaz hale geliyor demişlerdi kendi telefonumu güncelledim elektrik gitmedi bu babamınki diye size danışayım dedim yardım edenlere teşekkürker

Madem korkuyorsun şarjını doldur güncelle.
  • Telefon üzerinden güncelliyorsan,hiçbir riski yok,wifi giderse "durakladı" veya "wifi ye bağlanınca indirme devam edecektir" gibisinden bir uyarı yazıyor zaten.
    İtunes üzerinden güncelliyorsan sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTunes üzerinden güncelleyeceksen backup al, diğer türlü hiçbir şeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • notebook ıle guncelle ben oyle yapıyorum ...
  • Restore sırasında kabloyu çektiğim zamanlar oldu. Telefona birşey olmadı bugüne kadar. Hala sağlam. En kötü ihtimal dfu moda almanız gerekir telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

quote:

Orijinalden alıntı: Social-Adam

Arkadaşlar baamın telefon ios 6 güncelle dedi daha önce güncellenirken elektrik giderse telefon kullanılamaz hale geliyor demişlerdi kendi telefonumu güncelledim elektrik gitmedi bu babamınki diye size danışayım dedim yardım edenlere teşekkürker

Madem korkuyorsun şarjını doldur güncelle.

aynen arkadaş dogru söylemiş
  • Hic bi sey olmaz kafana gore paldir kuldur guncelle gitsin sarjin zaten %50den yukari olmak zorunda yoksa guncelleme yapmaz, o sarjda yeterli olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.