Şimdi Ara

Telefonu 0'a kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ev telefonunu yurt dışı, şehir dışı ve cep aramalarına karşı kapatmak için ne yapmam lazım...telekoma telefon ederek bu işi halledebilir miyim? yoksa şubelerinden birine mi başvurmam gerekli?

BalıkesirSpor
  • Hiç para vermeden telefonun sıfır tuşunu bozabilirsinTelefonun içini açıp Üzerine Japon yapıştırıcısı dökmen yeterlidir ama tabi bunu evdeki kimseye söylemeVeya Derby de olabilir

Volvo For Life.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasanı yan yatır

Hiç para vermeden telefonun sıfır tuşunu bozabilirsinTelefonun içini açıp Üzerine Japon yapıştırıcısı dökmen yeterlidir ama tabi bunu evdeki kimseye söylemeVeya Derby de olabilir

hacı sen ne kadar zekisin ya...yazık oluyor sana buralarda...gidip atom altı parçaçıkların yeni keşifleri üzerinde çalışsana...eminim başarılı olursun...

• ben gittim form doldurdum telefonumu aramaya kapat diye.hemen halloldu.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ben gittim form doldurdum telefonumu aramaya kapat diye.hemen halloldu.

eyv.. hocam sağol...ben telefondan oluyor mu diye merak ettim de. telekom merkezi uzak biraz bana. sıcakta yürümektense dedim telefonla hallediyim...eğer böyle bir imakn yoksa gidiyim bari...

Hiç para vermeden telefonun sıfır tuşunu bozabilirsinTelefonun içini açıp Üzerine Japon yapıştırıcısı dökmen yeterlidir ama tabi bunu evdeki kimseye söylemeVeya Derby de olabilir

Peki 200 20 20 gibi bir telefon numarasını nasıl çevireceğiz

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jaguar tambilgim yok ama sanmıyorum öyle aramayakapatma olayının telefon üzerinden olucağını genelde imzaya bakan işler olduğu için...

en sağlam boş olduğun bi zaman bölgedendeki müdürlüğe git dilekçe veya form vs doldur onlar yönlendirir zaten seni.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • ...o değilde bi numaranın kime ait olduğunu nerden bulacaz

sabahtan beri biri arıyor.kime kayıtlı öğrenmek istiyorum.bu arada sabit hat..bilen var mı?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

hacı sen ne kadar zekisin ya...yazık oluyor sana buralarda...gidip atom altı parçaçıkların yeni keşifleri üzerinde çalışsana...eminim başarılı olursun...

Sanane benim nereye gideceğimden...Sanki anlamadın esprisine söylediğimi

@uzil
    11811 i ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 31 Temmuz 2009; 20:18:48 >

Volvo For Life.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.