Şimdi Ara

TELEFONMU? YOKSA TABLETMİ? SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE EN BAŞTAN YAZAYIM.700 TL NAKİT VAR(ÜSTÜNEDE KOYABİLİRİM) VE BEN BU NAKİTLE NE ALACAĞIMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM.BU FİYATA ÇOK İYİ TABLETLER VAR HEMDE ÇOK İYİ.FAKAT BENİM ASIL SORUNUM 3 SENEDİR AYNI TEL. KULANMAM VE TELİN HAFIZA KARTI OKUMAMASI.ŞİMDİ GELELİM ASIL SORUYA:

SİZCE 700 TLNİN ÜSTÜNE BİRAZ DAHA KOYUP BÜYÜK EKRANLI BİR TELEFON ALDIKTAN(MİSAL:ASUS ZENFONE 6 799 TL) SONRA BİR F/P TABLETİMİ ALAYIM (MİSAL:ASUS MEMOPAD 176C) ?

YOKSA İYİ BİR TABLET ALIP (MİSAL:SAMSUNG GALAXY TAB S 8.4) DAHA SONRA MI TEL ALAYIM ?

ŞÖYLE BİR ŞEY DAHA VARKİ ALDIĞIM TABLET MİNİMUM 8.0 İNÇ OLMALI VE EN İYİ OYUNLARI SON GRAFİKLERDE HİÇ KASMADAN OYNATMALI VE 720P-1080P FİLMLERİ TAKILMADAN OYNATMALI.

BİRAZ KARIŞIK OLDU SANIRIM AMA BU KADAR ANLATABİLDİM. .ÇOK KARARSIZ KALDIM SİZCE NE YAPMALIYIM? HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• devir phablet devri, büyük ekranlı bir telefon al işini görür
    zenfone6 yı iyi düşünmüşsün
  • Zenfone 6 al yada tel özellikli Asus Tabletler var onlardan al.Cebindeki tele bakar herkes tablete değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARAR VERMEK İÇİN SAAT 4 E KADAR VAKTİM VAR. BU GİDİŞLE TEL. ALIP Bİ F/P TABLETİ ALACAM HERALDE.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • Zenfone 6 al her türlü işini görür

• bence telefon almak daha mantıklı. sonra da f/p tablet alirsin ama eminim ki telefon aldiktan snra tablet almazsin bnce :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmens

bence telefon almak daha mantıklı. sonra da f/p tablet alirsin ama eminim ki telefon aldiktan snra tablet almazsin bnce :)

TABLETİ İSTEMEMİM SEBEBİ OYUNBOYNAYIP FİLM İZLEMEK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnystrk

quote:

bence telefon almak daha mantıklı. sonra da f/p tablet alirsin ama eminim ki telefon aldiktan snra tablet almazsin bnce :)

TABLETİ İSTEMEMİM SEBEBİ OYUNBOYNAYIP FİLM İZLEMEK

film ve oyunu telefondanda izleyebilirsiniz hocam

• şuan ki kullandiginiz telefon ne ?

• quote:

şuan ki kullandiginiz telefon ne ?

TURKCELL T20

• 6" lık bir telefon alıp her isini kolaylıkla görebilirsiniz tabi konuşmak için büyük gelmez ise

• t20 simdilik idare eder diyosan tablet al :) ama bnm düsüncem telefon almandan yana. tabikide tercih sizin hayirli olsun simdiden dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

6" lık bir telefon alıp her isini kolaylıkla görebilirsiniz tabi konuşmak için büyük gelmez ise

Yok yav benim daha çok hoşuma gidiyorHem kaçamak yapmak içinde uygun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.