Arkadaşlar nokia C3-01 kullanıyorum telefonu alalı çok uzun bir süre olmadı belki 2 belki 3 haftalık. Evde wireless var fakat sorun modemde mi yoksa telefonda mi anlayamadım. Örneğin foruma girip birkaç konu okuduktan sonra başka konulara bakamıyorum. Telefon bağlanmıyor. Evde wirelessı olan başka telefonda yok. Laptop var sadece wirelessı kullanan onda da sorun yok. Zaten genelde kablolu kullanıyorum onu da. Servise götürmeyi düşünüyorum ama daha yeniyken de telefonun açılmasını pek istemiyorum. Şu konuyu açmak için bile 5 dakika bağlanmaya çalıştım , telefon ile modem arasında yarım metre bile yok.
.
Fakirliğin alemi yok git bir netlimitsiz al.
İlk 12 ay 39 lira
quote:
Orijinalden alıntı: umt_prds
Fakirliğin alemi yok git bir netlimitsiz al.
İlk 12 ay 39 lira
Evde zaten 2 bilgisayar var. Bunların interneti için para öderken ne gerek var bir de telefon için ayrı para ödemeye Şirketler zenginleşirken biz fakirleşelim mi hacı
Evde zaten 2 bilgisayar var. Bunların interneti için para öderken ne gerek var bir de telefon için ayrı para ödemeye Şirketler zenginleşirken biz fakirleşelim mi hacı
evde 2 bilgisayar var diyosun cepten mi girmeye calışıyosun nete
şaka bi yana c3 var kardeşimde arada giriyom nete hata gibi bişey verebiliyo ara sıra
bu sorun bende de var modemden kaynaklı bir sorun bazı modeller desteklemiyor.modemin teknik servisini ara
Kardeş sürekli pc başında olunca ara sıra tartışıyoruz evdekilerle onun için bende bazen telefondan takip ediyorum. Bağlandığı esnada konular arasında geçiş yaparken bir sorun yaşatmıyorda bağlantı mı kopuyor nedir o esnada bir daha girene kadar 5-10 dakika zaman geçiyor.
Mertguz , nothingalex o zaman benim de sorun modemden dolayı demek ki birgün avmleri bir gezip wireless bulup oradan da deneyeyim. Ben evde ttnetin verdiği modemi kullanıyorum.
Şifreleme WPA2 ise WPA ya da WEP olarak deneyin. WPA2 bazen kopma problemi yaşayabilyormuş. Biryerde biri yorum olarak yazmışlar. Aslını astarını bilmiyorum. Aklıma gelmişken söyledim.
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Şifreleme WPA2 ise WPA ya da WEP olarak deneyin. WPA2 bazen kopma problemi yaşayabilyormuş. Biryerde biri yorum olarak yazmışlar. Aslını astarını bilmiyorum. Aklıma gelmişken söyledim.