Şimdi Ara

telefonda bas vuruyor pcde tıs kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamünaleyküm. philips marka bi dj-performans kulaklıgım var 50 lira gibi bi fiyata almıştım. mp4de kullanmak için almıştım gayet memnundum. 10 numara ses kalitesi vardı. çok iyi derecede hissedilirde bi bas vuruyodu. trap ve electronic müzik tarzları dinliyorum genelde. herneyse ne yazıkki mp4 bozuldu parçaladım bende. kulaklıgı bilgisayara takıorm ön çıkışa ama mp4deki gibi bi ses kalitesi alamıyorum. ses kalitesini geçtim bass hiç hissedilmiyor. abimde asus zenfone5 var kulaklıgı telefona takıp bi müzik açıyorum deli dehşet bas vuruyor ve aşırı zevk alıyorum. ama bilgisayarda gram zevk alamıyorum. sizce sorun nedir ? bütün ekolayzır ayarlarını karıştırdım. internetten bayaa bi araştırdım. yabancı forum sitelerine bile baktım ama yok bi türlü çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim

ektekide benim pc.
     telefonda bas vuruyor pcde tıs kulaklık sorunu

• Kasanın kulaklık takma yeri bozuk olabilir veya tam temas etmiyor olabilir arkaya takıyorsanız ve ön tarafta takıcak yer varsa arka taraftan çıkarıp ön tarafa takmayı deneyin ve test edin bakalım düzelecekmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses çıkışı saglam 2 çıkıştada aynı sesi veriyor çünkü arkayıda denedim. dedigim gibi ses net bi sıkıntı yok sadece bası iyi vurmuo telefon veya mp4deki gibi
  • Ozaman ses kartın iyi olmaya bilir

• ses kartım yok zaten onboard. ama anakart yeni model yani farklı bişey oldugunu düşünüorm
  • ByHnD07 B kullanıcısına yanıt
    BAzı kulaklıklar bilgisayara tam uyumlu olmuyor.Bende şu an takılı olan kulaklık telefon kulaklığı ve çokda güzel çalışıyor telefonda.Ama bilgisayara takınca dediğin gibi ses çıkmıyor.Bunun için kulaklığı tam takmayacaksın, hafif çıkık olacak.Bir ses aç bilgisayardan, kulaklığı tamamen tak, sonra yavaşça çıkarmaya başla çok hafif şekilde, ses düzgün gelene kadar devam et.Zaten son diş dışarda oluyor sadece.Yapamadıysan yinede haberdar et resmini çekeyim atayım sana
  • abi dedigini yaptım şu hafif çıkartma olayını yine olmadı dedigim bası vurmuyor ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Equalizer ayarlarını kontrol et. Realtek in kendi programında, birde sürücü güncelliğini kontrol et

• muhtemelen jak girişi ile alakalıdır hatta vocal olan kısımlar çok uzaktan geliyormuş gibi olur.
  • up aynı sorun var telefondan efsane çalıyor pc de sanki yarı yarıya düşüyor kalite jbl t210 kulaklık bilgisi olan alıntılasın müzdarip oldum
  • kardeşim banada aynısı oluyodu arkadaki yeşil jak girişine taktım oldu umarım sendede çalışır çünkü çok can sıkıcı bir olay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.