Şimdi Ara

telefona unroot yaparsam nolur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler supersu yüklü, ben yüklemedim. Güncelleştirme de yapamıyorum sanırım bu yüzden android 4.1.2'de güncelleştirmem.

Araştırdım biraz telefon rootluymuş. Supersu'ya girip root kaldırmayı düşünüyorum ama kaldırırsam neler olur bir fikrim yok... Aydınlatır mısınız?

Root kaldırırsam telefon mu sıfırlanır? Güncelleştirme yapabilir miyim? Ne gibi zararları olur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Root Kaldırma: Bilmeniz Gerekenler

Root Nedir?

Root, Android cihazlarda yönetici yetkisi elde etme işlemidir. Bu, cihaz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı ve normalde erişilemeyen özelliklere erişmenizi sağlar. Bununla birlikte, root etmek aynı zamanda cihazınızın güvenliğini tehlikeye atabilir ve garantiyi geçersiz kılabilir.

Root Kaldırma İşlemi

Root kaldırma, cihazından yönetici yetkilerini kaldırma işlemidir. Bu, genellikle özel bir uygulama veya bilgisayar yazılımı kullanılarak yapılır.

Telefondan Root Kaldırılırsa Ne Olur?

Root kaldırma işlemi, cihazına aşağıdaki etkileri olabilir:

• Root yetkilerinin kaldırılması: Cihazında artık yönetici yetkileri olmayacak.
    • Root uygulamalarının kaldırılması: Root gerektiren uygulamalar artık çalışmayacak.
    • Garantinin geri yüklenmesi: Bazı durumlarda, root kaldırma cihazının garantisini geri yükleyebilir.
    • IMEI'nin silinmemesi: Root kaldırma işlemi IMEI numaranı silmez. IMEI, cihazını tanımlayan eşsiz bir numaradır ve root işlemi ile etkilenmez.

Root Kaldırma Hususları

Root kaldırma işlemini gerçekleştirmeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Veri kaybına neden olabilir: Root kaldırma işlemi, cihazındaki verileri silebilir. Bu nedenle, işlemi gerçekleştirmeden önce verilerini yedeklemen önerilir.
    • Cihazına zarar verebilir: Root kaldırma işlemi, yanlış yapılırsa cihazına zarar verebilir. İşlemi dikkatli bir şekilde takip ettiğinden emin ol.
    • Garantiyi geçersiz kılabilir: Bazı üreticiler, cihazın root edilmesi durumunda garantiyi geçersiz kılar. Root kaldırma işlemini gerçekleştirmeden önce garanti koşullarını kontrol etmen önerilir.

Yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurarak, root kaldırma işlemi hakkında bilinçli bir karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefona 15days.exe indirip kurarsan sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen imei değiştirilmiş...unroot yapsan bişey olmaz ama imei silinebilir güncelleme yapma
  • MPT-76 kullanıcısına yanıt
    O nedir? Bilgi de vereydin.
  • Kalkmaz bende kalkmadi root oldugu gibi kalir
    Anca rom falan atilirsa ama beni aşar o işler
    Boşve ........

• tostu kaça kıstırin kullanıcısına yanıt
    Hocam napmalıyım?
  • playstore'a gir days.apk var 14.00.A0 versiyonunu indir next next diyince root kalkar. 2 hafta sonra görüşürüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaldirsanda bisi değişmez elleme pek anlamıyorsan imei gider

• Vendetta kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sağol
  • Konuyu yanlış bölüme açmak 15 gün ban sebebi. Bende bunu ima ettim. Bu arada diğer arkadaşların dediği gibi telefona büyük ihtimal imei atılmış root u kaldırırsan imei gider.

• Telefonu nerden aldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eğer samsung sa stock rom atman lazım benim grand neo amerikadan gelmişti rootluydu unroot yaptım fakat hala sistem durumu özelde kaldı o yuzden kiesden bi stock romunu kur
  • Bence 7days.soc bu sorunu 7 gün halleder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.