Şimdi Ara

telefona taksit başladımı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç hafta önce telefona taksit vs gibi birşeyler gündeme gelmişti bilgisi olan varmı eylülde böyle birşey başlayacakmı yoksa bir haber yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden başka kimse bu konu ile ilgilenmiyor sanırım bir ben taksit bekliyorum..

• Henüz başlamadı. Ne zaman başlayacağına dair bir fikrimde yok maalesef.
  • Hocam öyle bir söylenti çıktı fakat daha net bisey yok,bende bekliyorum taksit olayını.

• Ben de sırf onu bekliyorum ama açıklama yapilmadi 10unda 20 gün içinde açıklayacağız dediler oldu 20 gün hareket yok bakalım nolucak

• Yakında çıkar, ekonomi canlanması lazım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10unda bakan açıklama yapmış 20 güne en geç çözceğiz diye hayırlısı resmen millet bankalara vade farkı ödedi fahiş fiyata operatörleri zengin etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • gümrük ve ticaret bakanlığı çağrı merkezini aradım bize ulaşan bilgi yok dediler.BİMER e bilgi edinmek için mail attım bakalım ne cevap verecekler
  • Takip
  • ithal urunlere taksit gelmicek dedi bakan.bosuna beklemeyin bu saatten sonra.taksit isi yalan oldu

• taksit olmuyacağı kesinmi bugünde taksitle ilgili haber vardı kaçırdım varmı ayrıntıları bilen birisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 7 Eylül 2016; 19:36:30 >
  • pulpa kullanıcısına yanıt
    Bugün haberlerde söylemişler taksit olacak falan diye

• Bayramdan sonraya çıkıyor dendi bakalım artık

• 1 ocaktan sonra beyaz 12 telefon 6 tuketıcı kredılerı vadesı 48 ay olarak guncellenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

birkaç hafta önce telefona taksit vs gibi birşeyler gündeme gelmişti bilgisi olan varmı eylülde böyle birşey başlayacakmı yoksa bir haber yokmu?

Bakan açıklama yapmış -dün veya bugün- yakın zamanda geliyormuş, sanırım ilk aşama olarak 3 taksit gelecek

• Yasanın önümüzdeki hafta yürürlüğe girmesi bekleniyor bugün haberlerde çıktı arkadaşlar.

Cep telefonlarında 9 taksit market alışverişlerine 4 taksit ihtiyaç kredisi vadesi 36 aydan 48 aya çıkarılacak ve Yeni düzenleme ile beyaz eşya ve elektronikte kredi kartına yapılan taksitlerin 36 aya çıkarılması planlanıyor.
    Yasa umarım bu şekilde yürürlüğe girer.
  • cep telefonunda 9 taksitmi olacak varmı bilgi?

• bywankedi kullanıcısına yanıt
    Bence yerinde bir karar 9 taksit yeterli operatörleri de engellerlerse eğer süper olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.