Şimdi Ara

Telefon yandı YARDIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 saat önce uyurken tam böyle bir kabusun eşiğindeyim birden 'cızzzt' diye bir ses geldi tabi aniden irkildim ve uyandım fakat kabus gördüm diyerek geçtim. Şarja taktığım telefonuma baktığımda açılmadını gördüm. Araştırdığım kadarıyla büyük ihtimalle şarj entegresi yani anakart zarar gördü. Apple garantisi devam ediyor bu cihazın.(Cihaz yurtiçi IPhone 5c)
    Sizce Zorlu Center'da ki Apple Store'a gitsem ;

    -Değişim yapılır mı?
    -Yapılırsa ne kadar sürer? ( Bazı arkadaşlar hemen bir makinaya bağlayıp anında ayak üstü değişim yaptıklarını söylemişlerdi )
    -İçinde gerek benim gerek ailemin bir sürü fotoğrafları var. Maillerimin şifreleri diğer kullandığım program parolaları hepsi cihazda tanımlı. Nasıl güvenebilirim acaba ?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Orjinal adaptorle mi kullandiniz ?
    Bilgisayara baglayinca itunes ten gorunmuyorsa telefon icindeki hicbir seyi alamazsinizda sifirlayamazsinizda
    Randevu alip giderseniz 5 dk icinde degistiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Adaptör orjinal de kablo değildi ama yine de ondan Kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü uzun zamandır kullanıyordum.
    Randevuyu ta cumartesiye verdi aldım ama söyle bisey duymuştum eğer aciliyeti varsa gittiğin gün bakıyorlar Demişti birisi doğru mu acaba bilginiz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin aciliyeti var ;) bakmazlar.

    Uzun zamandir kullaniyodun bugune patlak verdi iste orjinal kablo niye var ki? Akimi duzenleyememistir muhtemelen kablo direkt aktarmis olabilir. Akim, voltaj icin garanti kapsamina girmez bildigim kadariyla. 70 liradan kaciyim derken gitti telefonun goruyor musun:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablodan dolayi akimi fazla verdi demekki yandi oda g.o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demeyin oyle ya 10-20 liralık bisey de degil ki atayım çöpe gitsin sonuna kadar diretirim yani eğer apple dan bisey çıkmazsa kendi garantisine veririm mecbur ne yapalım. Hem cihazın kutusunda kutu içeriği dışındaki kabloları kullanmayın diye bir ibare yok ki. Ve herkes bilir ki orjinal iPhone usb kabloları o kadar dandik ki ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın kablonun icindeki teller zamanla lastiğin içinde oynayarak uçlardan lastiği yırtar ve akabinde kopar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akım kontrolünü adaptör yapmaz mı ya kabloyla bi alakası var mı? Ben evde orjinal işte çakma şarj cihazı kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.(Bu karşılaşmayacağım anlamına gelmez tabiki ancak malzeme olarak çakma cihaz daha sağlam. Askere gittim geldim 6 ay kulaklık ve şarj kabloları hep çürümüş dökülüyor :))
  • Dediğim gibi aciliyeti olan (aciliyetinden kastım kulaklık, kamera,bluetooth gibi arızalar değil de hiç açılmama mesela) cihazlar için randevusuz işlem yapılması mümkün olabiliyormuş. 17:00 civarı gittim 18:30'da gelmemi söylediler. Gittim telefonu götürüp atölyede kontrol etti ve 5 dakika sonra yeni cihaz verdiler. Benden kaynaklanan bir durum değildi ve Apple üstüne düşeni layıkıyla yaptı. Teşekkürler cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.