Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saygı değer telefon kullanıcıları üstün nitelikli bi telefon almak istiorum bana yardımcı olursanız sevnirim...
    Fiatı pek önemli deil her türlü isteğe az çok cvp versin yeter...
    Şimdiden yardımlarınız için saolun
    ps:nokia öncelikli tercihim

başlık düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybar -- 31 Mayıs 2006; 21:11:27 >

• Fiyat onemli deilse n80 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostNdumb

Fiyat onemli deilse n80 al derim
    ozmn n91 derim
  • quote:

Fiyat onemli deilse n80 al derim
    ..ya n80 ya n91 fiyat önemli değil dedin bi kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

..ya n80 ya n91 fiyat önemli değil dedin bi kere

Alıntıları Göster
    W810i
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

W810i

Alıntıları Göster
    quote:

Bu nedir yau. Adam gibi istediklerini yaz da ona gore tavsiyelerde bulunalim. Daha hala bir forumda nasil soru sorulacagini ogrenemediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myung

quote:

Bu nedir yau. Adam gibi istediklerini yaz da ona gore tavsiyelerde bulunalim. Daha hala bir forumda nasil soru sorulacagini ogrenemediniz

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: Myung

sen tavsiyede bulunma kardeşim şu basit şeyi anlamayan birinin tavsiyesine önem vermem zaten illa herşeyde kötü yönde işe yaramaz eleştireleri yapılmak zorunda sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    7 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybar

Orjinalden alıntı: Myung

sen tavsiyede bulunma kardeşim şu basit şeyi anlamayan birinin tavsiyesine önem vermem zaten illa herşeyde kötü yönde işe yaramaz eleştireleri yapılmak zorunda sanki

Alıntıları Göster
    Arkadasim öncelikle istedigin telefonun özelliklerini belirtmelisin. Herkesin zevkine ve kisiligine hitap eden telefonlar var.
    Tamam parasi önemli degil diyorsun ama bir telefonda olmasini istedigin veya aradigin özellikler nelerdir bunu belirtmelisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

ozmn n91 derim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

ozmn n91 derim

gökhan senin otelle başın belada birde tavsiyemi ediyon.sen yandın başkalarıda yanmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRA

Arkadasim öncelikle istedigin telefonun özelliklerini belirtmelisin. Herkesin zevkine ve kisiligine hitap eden telefonlar var.
    Tamam parasi önemli degil diyorsun ama bir telefonda olmasini istedigin veya aradigin özellikler nelerdir bunu belirtmelisin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

Yau bunda anlamıcak ne war bilmiom 'her isteğe az çok cvp versin' yazmışım yane ne olabilir bu bi telefon vardır müzük dinlemek bakımından süperdir her türlü formatı çalabilir kaliteli ses çıkışı vardır ama kamera işe yaramıyodur lensinin normal camdan farkı yoktur yane ne demek oluo ben bu telefonu istemiorum demektir sadece bi özelliği ile dierlerinden sıyrılan bi telefon istemiorum her özelliği eşit seviyedede olsun demiorum bi özelliği çok ei iken dier özelliklerininde standartların altında olmaması gerekio bu kadarı yeterli olur sanırım bunu da anlamassanız sallayın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bybar

quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

Yau bunda anlamıcak ne war bilmiom 'her isteğe az çok cvp versin' yazmışım yane ne olabilir bu bi telefon vardır müzük dinlemek bakımından süperdir her türlü formatı çalabilir kaliteli ses çıkışı vardır ama kamera işe yaramıyodur lensinin normal camdan farkı yoktur yane ne demek oluo ben bu telefonu istemiorum demektir sadece bi özelliği ile dierlerinden sıyrılan bi telefon istemiorum her özelliği eşit seviyedede olsun demiorum bi özelliği çok ei iken dier özelliklerininde standartların altında olmaması gerekio bu kadarı yeterli olur sanırım bunu da anlamassanız sallayın gitsin

Alıntıları Göster
    Eh be adamim öyle desene.
    Telefonlarin büyüklüklerini dert etmezsen N91, W900i gibi modeller isini görür.
    Ama kücük olsun hem resim hem müzik kalitesi olsun dersen w800i.

Benim tercihimi soracak olursan tercihini n91 den yana kullan derim. 4gb hafiza, müzik kalitesi, 2 mp. kamera.
    N91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 30 Mayıs 2006; 22:17:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRA

Eh be adamim öyle desene.
    Telefonlarin büyüklüklerini dert etmezsen N91, W900i gibi modeller isini görür.
    Ama kücük olsun hem resim hem müzik kalitesi olsun dersen w800i.

Benim tercihimi soracak olursan tercihini n91 den yana kullan derim. 4gb hafiza, müzik kalitesi, 2 mp. kamera.
    N91

Alıntıları Göster
    n91 bence iyi tel..

• quote:

Orijinalden alıntı: stalon

n91 bence iyi tel..

Alıntıları Göster
    nokıa diyosan n80 ama birde w810i ye bak derim çok güzel bir tel
  • quote:

Orijinalden alıntı: össer

nokıa diyosan n80 ama birde w810i ye bak derim çok güzel bir tel

Alıntıları Göster
    Nokia N91 diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

ozmn n91 derim

gökhan senin otelle başın belada birde tavsiyemi ediyon.sen yandın başkalarıda yanmasın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ozmn n91 derim

basımmı belada iimisin sen ben cok memnunm walla

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ozmn n91 derim

basımmı belada iimisin sen ben cok memnunm walla

Alıntıları Göster
    W810i

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

W810i

Alıntıları Göster
    N93 ü bekle
  • quote:

N93 ü bekle

Alıntıları Göster
    N91
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirallarvadisi

N91

Alıntıları Göster
    3230
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdbilgin

3230

Alıntıları Göster
    mpx220 al kalan parayı da burda paylaştır herkese
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.