Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım.Hangisini alayım.Yardımcı olur musunuz?Nedenleriyle birlikte yazarsanız mutlu olurum.

1-Samsung Galaxy Ace 2(Jb güncellemesi alacak)
    2-Nokia lumia 620
    3-Sony Xperia Sola
    4-Htc Windows Phone 8s
    5-Samsung Galaxy W
    6-Htc desire x

• Galaxy W ve Xperia Solayı elerdim ben olsam,ordaki, cihazlara göre hem daha zayıf hem de güncelleme almayacak telefonlar.Sizin için önemli kriterler neler ? Önce bunu belirleyin.Uygulamalar ve oyunlar sizin için önemliyse mesela Htc 8s ve Lumia 620'yi eleyin.Ses kalitesi ve kamera önemliyse Htc modelleri bu konuda daha başarılı.Kamera konusunda Lumiada iyidir.Fakat ses konusunda Htc ler kadar başarılı değildir.Htc beatsauido teknolojisini kullanıyor çünkü.Geriye android olarak Ace 2 ve Desire X kalıyor.Performans konusunda birbirine çok yakın telefonlar.Bu konuda ikiside sizi üzmez.Ses ve kamera konusunda Desire X Ace 2'ye göre daha iyidir.Sağlamlık açısından da Htc daha iyidir.Görüntülü konuşma yapma isterseniz Desire X de ön kamera yok,Ace 2' de var.

Yani kısaca android alacaksanız Htc Desire X ve Ace 2 arasında seçiminizi yapın derim.Ayrıca fiyatı biraz yükseltirseniz Xperia P'ye de bakabilirsiniz.Windows telefon alacaksanız ve ses kalitesi ve ekran büyüklüğü önemliyse Htc 8S derim.Ama Lumia ile aralarında performans farkı yoktur tahminimce.Önce işletim sistemine karar verirseniz daha kolay olur.

• Samsung Galaxy Wonder

6 aydır kullanıyorum. Akıllı telefonlarda ne varsa hepsi mevcut, hız fena değil, mail alış verişi güzel, şarz:) süresi makul çoğu zaman bir günü geçiyor.
    5 megapixsel foto makinesi iş görüyor.Ayrıca görüntülü konuşma 3G, uygulamaların sorunsuz çalışması, ekran büyüklüğü, ağırlığı, wifi herşey güzel.
    Sosyal medya bağlantıları sorunsuz ve hızlı. rehber doyurucu özelliklerle dolu, dokunmatikl ekrana parlak koruyucu jelatin taktım, çok rahat kullanıyorum.
    Video gösterim hızı da iyi seviyede. galaksi s ııı deki performans elbette yok, ama onu aratmıyorda.
    Orta model uygun fiyatlı bir akıllı telefon alacaklara ve yere düşürünce acımayacaklara tavsiye ederim.

Samsung Galaxy wonder
  • xperia sola
  • Sola veya desire x. 8s de güzel ama daha wp de Angry birds bile paralı çeşitlilik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ace 2 diyorum
  • Nokia lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2 arasında kaldım.Acaba hangisini alsam.Fikir verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper47

Nokia lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2 arasında kaldım.Acaba hangisini alsam.Fikir verirmisiniz.

Hocam uygulamalar sizin için önemliyse,oyun çeşitliliği ararım vs. diyorsan Ace 2 al.Çünkü android çok çeşitli uygulama ve oyun yelpazesine sahip.Ama yok oyunlarla işim olmaz,telefon menülerde stabil olsun, kasmasın,fotoğraf çeksin,internete girsin bana yeter dersen Lumia 620' yi seç.
  • Kasmasını istemiyorum.Uygulamaların olmasını istiyorum.Aslında aklımda Samsung Galaxy Ace 2 var ama onunda çerçevesinin boyası atıyormuş ve kasası sağlam değilmiş diyorlar.Bu doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper47

Kasmasını istemiyorum.Uygulamaların olmasını istiyorum.Aslında aklımda Samsung Galaxy Ace 2 var ama onunda çerçevesinin boyası atıyormuş ve kasası sağlam değilmiş diyorlar.Bu doğrumu?

Bilmiyorum hocam kullanmadım.Kullanıcılarına sormak daha doğru olur.Sormak isterseniz şu konuya sorabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_58255730/mpage_160/f_/key_ace+ii//tm.htm#71231716
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.