Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.033
Cevap
183
Favori
521.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tesekkur ederim. Peki sifir tavsiyeniz var mi bu fiyat bandinda aradigim tek ozellik buyuk ekran ve tatmin edici fotograf cekmesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam .

    Mavi rengini düşünüyorum.

    Var mı bilginiz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam çok cırtlak bir mavisi var ve yanları altın rengi daha koyu tonlar tercih edilseydi XZ Premium da olan mavi gibi çok güzel olurdu fakat benim için çok cırtlak.
  • Moloss kullanıcısına yanıt
    1100 TL yi gözden çıkarmışsınız hocam 100-150 TL daha ekleyerek Xioami Mi 5 almanızı tavsiye ederim ekran olarak küçük gelebilir ama kamera performansı iyidir. Ayrıca Mi 5S Plus ve Mi Max 2 de bakabilirsiniz.
  • Hocam xaomiye cok sicak bakamiyorum nedeni cinli olusu vs degil yanlis anlasilmasin oyle takintilarim yok. Nedeni canli olarak tek bir yerde bile hic denk gelmemesi. O yuzden netten siparis etme isine uzak bakiyorum. Size soyle bahsedeyim kafamda iki limit var biri 1k civari eski amiralleri iceriyor ki 1100 e bu note4 u ve birde lg v10u buldum v10unda tek sikintisi arka kapak dagilmis halde ve kasa alt koseden ezik yemis. Diger limitte 1.3k sifir telefon. Isin icinden bir turlu cikamadim. Daha dun mesela yine 1 yllik xaultra bulmustum kronik sorunlarindan cekinip alamadim 2 saat sonrada telefon satildi zaten. Note 3um perte ciktigindan beri telefonsuz kalmis durumdayim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moloss kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kaygınızı anlıyorum fakat Mi 5 aldığınızda kaygılarınızın şüphelerinizin boşa çıkacağına eminim çünkü bende sizin gibi düşünüyordum bir cesaret aldım 6 ay sorunsuz çok memnun şekilde kullandım satma nedenim bir üst modelini almaktı fakat olmadı benim size tek önerebilececğim telefon Mi 5 olur sakın casper general mobile reeder gibi markalara para vermeyin eğer eski amiral gemisi istiyorsanızda LG V10 dan uzak durun kronik sorunları var XA ultra yine uzak durulması gereken modellerden Note 4 de gereksiz bir şekilde pahalı eğer ikinci el istiyorsanız HTC M8 Asus Zenfone 2 Sony Z2 veya Z3 modellerine bir bakın 500-700 TL arasında bulabileceğiniz gayet temiz cihazlar var. Eğer Asus Zenfone 2 kullanırım diyorsanız N11 de yenilenmiş Asus garantlili sıfır Zenfone 2 satılıyor 800 TL fiyatı var haberiniz olsun.
  • Hocam saydiginiz modellerin hepsini cevremde satanlar. Var. Z2 500tl m6 650tl zenfone2 oda ayni sizinki gibi yenilenmis 1000 tl. Tavsiyeleriniz bu kadar isabetli olur cidden.

    Edit...Hocam son bir sey sorayim. 1400 tl note 5 garantisi bitmis faturasida kayipmis full kutulu diyor eder mi sizce ( full kutuyu saklayabilip faturayi kaybetmekte ayri tuhaf geliyor ya neyse)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moloss -- 12 Eylül 2017; 19:3:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.1500-2000 arası telefon önerilerinize açığım
  • Moloss kullanıcısına yanıt
    Hocam faturası yok garantisi bitmiş ama kutu var bu biraz şüpheli bir durum cihaz yurtdışı olabilir büyük ihtimalle yenilenmiş modellerden de olabilir kimlik fotokopisi isteyin altınada kendi yazısıyla şu imei nolu şu marka telefonumu şu tarihte sattım diye aranızda bir sözleşme yapın imza attırın eğer buna tamam derse gerekli kontrolleri yapmak üzere alın ama yanaşmıyorsa uzak durun.
  • Xioami Mi 5
    Xioami Mi 5S
    Xioami Mi 5S Plus
    Asus Zenfone 3
    Huawei P9 Lite 2017
    Huawei P10 Lite
    Huawei P9
    Huawei Nova
    Sony X
    Sony X Compact
    Sony XZ
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında samsung düşüyorum c9 Pro,j7 ve a8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde neden bu kadar popüler neden bu kadar rağbet gördüğünü hala anlayamamış olsamda Türkiye pazarında önemli bir yere sahiptir Samsung. Her samsung kullanıcısının dediği belli başlı cümleler vardır bunlar ; ne zaman güncelleme gelecek ya bizim telefona ve bir daha samsung almam. Fakat yinede çok satan ürünlerdir 3 veya 6 ay içerisinde yeni model çıkaran samsung eski telefonlarına güncelleme vermez sanki o telefon yokmuş gibi davranır çıkardığı bir telefonun örneğin J7 2016 - 2017 - Pro - Prime - Max vs. gibi güncellenmiş versiyonlarınıda satan samsung takip edilmesi zor bir firmadır. Samsung S3-S4-Note 3 Neo- Note 4 ve C5 kullanmış birisi olarak her ne kadar arayüzü gelişsede daha da hızlı olsa bu klasik samsung çok hızlı değer kaybeden ilk aldığınızda ekranı cıvıl cıvıl sonraki aylarda gitgide solan batarya performansı ilk başlarda süper olup sonra günde 2 defa şarja taktığınız bir telefon olur uzun kullanıma uygun telefon değildir bir defasında S6 ve S6 Edge konusunda 3 saat ekran süresi aldığı için çok memnun olan bir arkadaşın yazısını okumuştum note 4 kullanıyordum ve artık bir üst modele geçme zamanı geldi diye düşünüyordum fakat o yazıları okuduktan sonra ben her sene işlemcisi biraz daha hızlı tasarımı çok az değişiklerle üretilen yeni bir Samsung telefona para döküyordum yeni modeli çıkınca ise yarı fiyatına bazen daha da azına satıyordum böyle olunca bir daha samsung kullanmamaya karar verdim bu konu içerisindeki samsung önermeyişim bu sebeptendir.




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Hocam popülerlikten ötürü demiyorum ki desem ıphone falan derim. Hiç bilmediğim için tek bildiğim garanti açısından marka olduğu için samsung düşünüyordum.Çok büyük bir beklentim de yok bütçe açısından da cok büyük rakamlar veremiyorum. Orta halli her telefona fikir olarak açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Samsung,'un garantisi iyi bir servis değil ki bir şikayet.com da olan şikayetleri okumalısınız.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei ve xioami hakkında hiçbir bilgim yok özellıkle xioami cok fazla önerildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok kısa bir araştırma yaparsanız iyi bir firma olduğunu göreceksiniz kendisine Apple gibi bir dünya devini rakip olarak gören ve her yaptığı telefonda geçmeye çalışan benim nazarımda geçen bir telefon.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sm-a800i hangi ulkenin a8 modeli oluyor. Cihaz cift hatli pasaport kayitli 700 lira.



    Note 5 de de dediginizi ilettim kisi kabul etti kimlik vermeyi. Arastirdikca isime yarayacak teller cikiyor tabi secmek kismi sikinti. Hepsinde bi saibe var gibi insanin tam icine sinmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moloss kullanıcısına yanıt
    Profilinizden hangi şehirde oldugunuzu göremedim ama xiaomi olan ön yargınızı kırmak için yazıyorum büyük migroslarda ve kipalarda görebilirsiniz istanbulda dogubankta var almanız sart degıl bakın eşim Mİ5 kullanıyor cok memnunuz bende MI A1 almak için beklemedeyim gıdıp yuksek ücretler vermeden istediğinizi yapabileceginiz cihazlar parasına göre tabiki
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.