Şimdi Ara

telefon tavsiye düşünceleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben uzun zamandır iphone kullanıcısıyım iphone 4 almıştım sonra iphone 6s aldım şimdi 6s biraz biraz bozulmaya başladı gibime geliyor iphone 11 e bakıyim dedim 7-8 bin tl en ucuzu bir telefona da okadar vermek çok geldi acaba androide mi geçsem diye düşünüyorum ama hiç kullanmadım pek bilgim yok sizce beklesem mi iosun ucuzlamasını yoksa androide geçsem mi? iphone üstünden seneler geçse bile para ediyor ama sanırım androidler para etmemeye başlıyor arada kaldım tavsiyesi olan var mıdır?



  • eğer ilerde alıp satmayı düşünüyorsan dediğin gibi apple alacaksın ama ben alır açık kaynak her türlü kullanıcıyım dersen de android çok rahat olur.ben p40 lite kullanıyorum mesela yıllardır huawei kullanırım çok başarılı tavsiyemdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulCast -- 16 Mayıs 2020; 19:36:13 >
  • bizim ülkemizin kanayan yarası. cep telefonu araba vs. alırken insanlar ben nasıl rahat kullanırım. günümü çıkarır, istediklerimi yaparım vs. diye düşünmüyor da satarken kaça satarım diye düşünüyor maalesef. üçüncü dünya ülkelerinin dezavantajları. min iphone xr alamayacaksan iphone önermem dostum . ip 8 vs. eski modelleri artık günümüz tekknoloji trendlerini yakalayamayan cihazlar. bütçen nedir orta seviyede çok çok iyi android cihazlar var. eski nesil iphonelara para vermek yerine yeni nesil orta seviye androide yönel derim. alışma konusunda da belki görmüşsündür 5-6 yaşındaki çocuklar ellerinde tabletler telefonlar istedikleri oyunları- videoları bulup izliyorlar. bu cihazlar olabildiğince çok satması için üretiliyor. olabildiğince çok demek olabildiğince farklı zekada insana hitap etmesi demek. en düşüğünden en yükseğine. en yükseğinde zaten sıkıntı yok ama her çeşit insanın basitçe kullanabilmesi için geliştirilmiş cihazlar. bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ortalama bir insanın.




  • Çok eskiyen teknolojik ürünler para etmeyebiliyor.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir zaman iosu beğenmiyorum sadece para ediyor gibi bir şey demedim sadece aynı zaman da satarken iyi para ediyor dedim ki doğru bu sadece satarken para etsin düşüncesiyle bir şey almam zaten keyifli ve güzel bence androidten daha güzel sadece fiyat olarak çok geldi yeni modeli aslında çok değil vergiler sağolsun 700 doları 8000 tl yapıyor.aynı zaman da yıllarca zevkle ve güvenilir şekilde kullanıyorsun iosu ve satarken bile yeni modelin 1/4 fiyatına satabiliyorsun arkadaşım benle aynı anda samsung aldı zor zoruna 300-400 tl ye satabilmişti bu bir avantajtır. 3.dünya ülkesiyle pek alakalı değil zira amerikalı yakın bir arkadaşım bu konuya bahsetmeden bile kendi de söylemişti satarken iphone a talep oluyor diye
  • Hocam pahalı ama apple al. En az 4 sene kullanırsın. Android telefonlar 1 senede patates oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    lg telefonumu 900 e alıp 2 seneden fazla kullanmıştım. daha da kullanırdım ama satıp yenilemek istedim garantisi bitince. şu an elimdeki xiaomiyi de 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. daha da uzun kullanırım sıkılıp satmaya vs. karar vermezsem. ki bunlar android dünyasının en düşük özellikli giriş telefonları. maks fiyatları 150 dolar falan. benim kullandığım telefonlar android değil miydi acaba şüphe ettim kendimden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 18 Mayıs 2020; 19:33:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.