Şimdi Ara

Telefon tamirinden anlayanlar hoparlörümden hışır hışır ses geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Telefonum Htc Desire S telefonumu şortun cebinde unutarak suya girdim suda baya bi kaldı neyse biraz kuruyunca açmaya çalıştım açılmadı sonra tekrar denedim açıldı çalışıyor ama ekran sürekli şarjı bitmiş te güç koruma moduna geçmiş gibi sönük vaziyette idi dokunmatiği vs. çalışır durumda idi

neyse bende yeni led aldım takayım dedim taktım ekran parlaklığı yerine geldi ses hariç tüm fonksiyonlar çalışıyordu sadece açılış sesi veya müzik çaldırdığımda radyo frekansı arar gibi hışırtı sesi geliyordu ses kısıkdı. ledi ebaydan sipariş ederken birde hoparlör istemiştim her ihtimale karşı ama hoparlörü denediğimde sorunun ondan kaynaklanmadığını anladım hoparlorüm sağlammış bir süre sonra led hafif çok az oturmamıştı tekrar söktüm yerine (Dış kasası da uygundu ondanda aldım ) tam otursun derken köşeden çatladı kırıldı yeni aldığım led gitti:)

Sorum şu hoparlör sorununu nasıl çözebilirim eğer çözemez isem yeniden led istemeyeceğim parçalarla satacağım yeni telefon alacağım sizden yardım istiyorum neden böyle bir hışırtı yapar çözümü basit mi? yeniden parça sipariş etmemi önerirmisiniz? ses olayı düzelir mi? Acil yardımınızı bekliyorum.

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Hoparlör sesi verir ama onun vereceği sesi anakart kontrol eder. Benim tahminim su anakarttaki devrelere zarar vermiştir. Bence parça sipariş edip tamir etmeye çalışma, telefonun ederinden daha fazla masraf yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 27 Temmuz 2013; 19:46:14 >
  • Bende öyle düşündüm ama kararsız kalmıştım keşke çözümü olsaydı her şeyiyle çalışıyor sadece ses sorunu var belki çözüm vardır anakart işi ise yaş
    baktım bit gibi bit gibi uçlar var hiç bişey belli değil yeniden kurutma ile kuruttum ama yine sorun var
  • GNCL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.