Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. iPhone 5 ile Samsung note 2 arasında kaldım Telefonda aradıgım ozellıkler ; Sarj 1 gun ıdare edebılsın benı , kasma donma vs olmasın , oyun perfonmansı ıyı olsun , sık oyun oynayan biriyim , kamerası net çeksin ve güzel çeksin yeter . Aradıgım ozellıkler bu sıze gore ne almalıyım ?
dostum bende yenı telefon alıcagım anladıklarım kadarıyla sana tavsıyem ıphone 5 fakat note 2 yı tamamen sılıp xperia z yı de bır dusunmen derım 5 ın donanımı bana yeterlı ben radyo kullanmıyorum bluetooth la ısım olmaz itunes kullanırken cınnet gecırmem birde 16 gb yeterlı dıyorssan ıphone 5 al derım
quote:
Orijinalden alıntı: nstcnl
dostum bende yenı telefon alıcagım anladıklarım kadarıyla sana tavsıyem ıphone 5 fakat note 2 yı tamamen sılıp xperia z yı de bır dusunmen derım 5 ın donanımı bana yeterlı ben radyo kullanmıyorum bluetooth la ısım olmaz itunes kullanırken cınnet gecırmem birde 16 gb yeterlı dıyorssan ıphone 5 al derım
İphone'la donanımın alakası yok , S3'ten çok daha iyi oyun oynatıyor 4S Diğerleri hakkında haklısın. Note 2 İkisi arasından. HTC One öneririm amiral gemi olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy-Step
quote:
Orijinalden alıntı: nstcnl
İphone'la donanımın alakası yok , S3'ten çok daha iyi oyun oynatıyor 4S Diğerleri hakkında haklısın. Note 2 İkisi arasından. HTC One öneririm amiral gemi olarak
Dostum benım donanımsal dedıgım seyler kamera olsun fm radyo olsun yok bluetooth olsun o ozellıkler stabıle calısmasından dolayı gosterdıgı performansı bılıyorum en ufagından hangı androıd cıhazlar olursa olsun rehbere basınca 2 sn bı duraklama oluyor ıos da gormedım ben ama bu kucuk duraklamalar yerıne o kadar ozellıgı ıtmek mantıklımıdır bılemem?!?db