Şimdi Ara

Telefon Seçemiyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolay gelsin. S2 istiyorum ama 1350 tl den daha ucuza paralel ithalat olmayan bulamıyorum, bu da almamam için haklı bir neden 1 sene önceki fiyatı 1500 tl iken ve s3 çıkmışken fiyatnın düşeceği bariz bi şekilde ortada. düşmesini beklemeli miyim. şu an almak istemiyorm 1350 tl ye onu alacağıma 1650 tl ye s3 alabilirim fakat ben bir telefona 1650 tl vermek istemiyorum.

Samsung Galaxy W f/p açısından çok hoşuma gitti ama android 2.3 kullanmak ve telefonun tipi beni soğutuyor.

Sony nin telefonları ilgimi çekiyor tipi falan çok güzel fakat. Xperia Sola ve U nun SAR değeri çok yüksek. P alacağıma s2, S alacağıma s3 alırım

Sony Ericsson ARC S in de tipi hoşuma gidiyor fakat ram i 512 mb olması korkutuyor açıkçası.Xperia Prohttp://www.hizlial.com/u02.044.1357.0244/sony-ericsson-iyokan-xperia-pro-mk16i şu an da kullandığım telefona benziyor.samsung corbypro kullanıyorum. klavyeli aslında klavyeli olması çok avantajlı fakat telefon biraz kalın ve rami 512 mb bu korkutuyor beni

HTC hakkında pek bilgim yok bu konuda yardım istiyorum zaten

Motorola Atrix kaba, motorola da düşünmüyorum.

nokia zaten düşünmüyorum

ios işletim sistemi de çok çocuksu ve basit geliyor

windows phone ları beklemeli miyim? sıkı microsoft fanıyımdır. mango falan baya tatlı olmuş diyorlar.

Not telefon aldığım zaman en az 2.5 yıl kullanırım ve satmam. ona göre tavsiye verirseniz çok sevinirim. SAR Değeri 1.0 ın altında olan telefonlarla ilgileniyorum. Batarya önemli bir kriterdir. Oyun oynamam. İnternete girerim.Uygulama yüklerim.Kitlenen, Isınan ve kalın telefonları sevmiyorum
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-maintain -- 25 Temmuz 2012; 23:44:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.