Şimdi Ara

Telefon Reset Atıyor ama Sarjdayken Boyle Bir Sorun Yok Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 Mini yüzde yüz şarjdayken telefon reset atmıyor fakat şarj aletini çıkarttığımızda biraz kurcalayıp telefonun şarjı yüzde 97 falan olduktan sonra telefon kendi kendine reset atıyor ve bazen işletim sistemi dediğimiz kısım gelmiyor Telefonda CyanogenMod yüklüdür fakat bu yeni yüklendi anlamına gelmesin 5 ay önce CyanogenMod yüklüydü zaten sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

Batarya denedik olmadi. Devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Aynı sorun bende de mevcuttu.Elektronik çipler üzerindeki lehimlerde kopma yada temassızlık olursa telefon kendini koruma amaçlı resetliyor.
    Note 4 kullanıcısıyım.Garantiye yolladım ve anakart değişimi yaptılar.Problem ortadan kalktı.
    Açmış olduğum konudan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111834082&p=1#111834082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 31 Aralık 2015; 14:55:36 >
  • acaba power tuşunda bir sıkıntı olabilir mi diye de düşünmüyor değilim teşekk,ürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

acaba power tuşunda bir sıkıntı olabilir mi diye de düşünmüyor değilim teşekk,ürler

Power tuşunun aşırı hassaslaşmasından kaynaklanabileceği şeklinde yorumluyorlar.Eliniz power tuşuna gittiğinde istemsizce reset atmak şeklinde.
    Yazılımsal problem olabileceği şeklinde yorumluyorlar.Tekrar yazılım yüklenmesi gerekli diyorlar.
    Donanımsal problem olacağı şeklinde yorumluyorlar.Lehimlerde kopma yada temassızlık olacağı şeklinde.Muhtemelen budur.
    Elinizde olan birşey değil büyük ihtimalle.Teknik servise yollamanız gerekiyor.
    Rica ederim.

• telefonumun garantisi olmadığı için bu işlem bana ne kadara patlar kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

telefonumun garantisi olmadığı için bu işlem bana ne kadara patlar kardeşim?

Fiyatı tahmin etmek zor.Telefondan telefona değişir kanââtindeyim.Daha problemi de bilmiyoruz.Varsayım üzerine konuşuyoruz.Size tavsiyem metropol bir kentte oturuyorsanız yada bulunduğunuz bölgede Samsung'un teknik servisi varsa gidip baktırın,gerekli işlemleri yaptırın.Hasarı tespit etsinler.Fakat hasar tespit etmek içinde para alıyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 2 Ocak 2016; 10:30:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.