Şimdi Ara

Telefon rehberin HP 6915' e aktarımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende Samsung D500 cep telefonu var. Tüm telefon rehberim cep telefon hafızasında kayıtlı. Bu rehberimi HP 6915' e nasıl aktarabilirim.
    Yardım edebilirmisiniz.
    Teşekkürler...

• outlook kullan
  • nasıl yapabilirim.
  • samsung kullanmadım ama herhalde outlook ile senkronize olmasını sağlayan bir program vardır. o programı kullanıp kayıtları outlook'a geçirmen gerek. sonrasında zaten yükleyeceğin activesync programı ppc ile outlook'u otomatik senkronize eder.

samsung için cep telefonları/samsung bölümünden yardım alabilirsin.
  • arkadaslar benim makinede bir sorun var mesela kitlenmeler yasiyorum ornegin bluetooth makineyi resetledikten sonra ilk actigimda calisiyor ancak bluetooth kapayip tekrar actigimda calismiyor yada hp nin fotograf cekmek icin kullandigi program buda ayni sekilde bluetooth gibi ikinci se!ferde calismiyor ayrica telefona mesela reset attim diyelim yeni acildiginda aradan acildiktan sonra 5 dk gecse bile ilk acmaya calistigim program yada menuler baya bir takiliyor neden olabilir ve sunuda belirtiyim hard resetten sonra bunlar yasaniyor yani defalt ayarlar bile bu problemi yasatiyor bana aciba rom mu upgrade etmem laim yada wm5 yenidenmi yuklesem ne yapmaliyim ?? bu arada rom versionumuda yazayim

Memory
    System ROM Size : 128MB
    System RAM Size : 64MB
    ROM Is Flash : Yes
    Flash Chip Type : G4
    Flash Block Size : 256KB
    PSM Driver Version : N/A

Version
    Product Revision Level : 1.0
    ROM Date : 06/12/06
    ROM Revision : 1.21UK.00 ENG
    Extended ROM Version : N/A
    OS Version : Windows CE 5.1
    Bootloader Version : G.39
    XIP Version : 1.0.0.0

• Arkadaslar yıllar önce açılmış bu konuyu hortlattım çünkü vista yüklü bilgisayarımda senkronizasyon programlarıve hp6915te sorun yasıyorum; senkranizasyon programları outlok numaralarımı aktarmıyor pda'dan bu işi halledem diyorum bu sefer ağ bekleniyor diyor denemediğim yöntem kalmadı gibi görünüyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.